VANDERHAEGHE PATRICK BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • VANDERHAEGHE PATRICK BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • VANDERHAEGHE PATRICK BVBA

Contactgegevens VANDERHAEGHE PATRICK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDERHAEGHE PATRICK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDERHAEGHE PATRICK BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 106, Rijselseweg 8900 Ieper, België

Telefoon (phone): 32.57 21 37 23 32.57 21 37 23

Fax (fax): 32.57 46 66 07 32.57 46 66 07

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDERHAEGHE PATRICK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDERHAEGHE PATRICK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDERHAEGHE PATRICK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDERHAEGHE PATRICK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDERHAEGHE PATRICK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDERHAEGHE PATRICK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDERHAEGHE PATRICK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDERHAEGHE PATRICK BVBA
Products information VANDERHAEGHE PATRICK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05960601806
Ondernemingsnummer: 8533325195
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Heating, domestic - installations and equipment

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDERHAEGHE PATRICK BVBA
(Get full report from official database of BE for VANDERHAEGHE PATRICK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDERHAEGHE PATRICK BVBA
Addition kinds of activities for VANDERHAEGHE PATRICK BVBA

276199. Manifold business forms, nec | Manifold business forms, nec
16119902. Snelweg- en straatonderhoud | Highway and street maintenance
25179903. Naaimachine kasten en kisten, hout | Sewing machine cabinets and cases, wood
25420211. Stands, merchandise display: behalve hout | Stands, merchandise display: except wood
35599904. Broom maken machines | Broom making machinery
38279902. Boards: plotting, spotting, en pistool vuur aanpassing | Boards: plotting, spotting, and gun fire adjustment
38619907. Stereopticons | Stereopticons
50840803. liften | Elevators
63519902. Credit en andere financiële aansprakelijkheidsverzekering | Credit and other financial responsibility insurance
86610122. Kerk van Jezus Christus van de laatste dag heiligen (Mormoon kerk) | Church of jesus christ of latter day saints (mormon church)

Werken bij VANDERHAEGHE PATRICK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDERHAEGHE PATRICK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDERHAEGHE PATRICK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDERHAEGHE PATRICK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Hulpelektricien (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

  • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

  • Vacature | support medewerker debiteurenbeheer| Nijvel (NIVELLES)

    Regio: NIVELLES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van support medewerker debiteurenbeheer in Nijvel zijn wij opzoek naar een kandidaat die: vlot NL/FR spreekt en schrijft interesse heeft in de juridische wereld zelfstandig kan werken graag gefocussed werkt

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lillo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

  • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Patri Corpus

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

Zoek naar antwoorden van VANDERHAEGHE PATRICK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VANDERHAEGHE PATRICK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDERHAEGHE PATRICK BVBA. Laat een reactie achter voor VANDERHAEGHE PATRICK BVBA. VANDERHAEGHE PATRICK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDERHAEGHE PATRICK BVBA. Leave a respond for VANDERHAEGHE PATRICK BVBA. VANDERHAEGHE PATRICK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDERHAEGHE PATRICK BVBA op de google maps. Adres en contacten VANDERHAEGHE PATRICK BVBA
Location of VANDERHAEGHE PATRICK BVBA on the google maps. Address and contacts of VANDERHAEGHE PATRICK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDERHAEGHE PATRICK BVBA VANDERHAEGHE PATRICK BVBA: JOHAN ROES | CAMILLE NOLLET | Danrob | C. BUISSERET | Cumps et Yana SA

Other related companies as VANDERHAEGHE PATRICK BVBA: JOHAN ROES | CAMILLE NOLLET | Danrob | C. BUISSERET | Cumps et Yana SA

VANDERHAEGHE PATRICK BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDERHAEGHE PATRICK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05960601806. Het bedrijf VANDERHAEGHE PATRICK BVBA bevindt zich op het adres: 106, Rijselseweg 8900 Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 491,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Heating, domestic - installations and equipment.
De hoofdactiviteit van VANDERHAEGHE PATRICK BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDERHAEGHE PATRICK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDERHAEGHE PATRICK BVBA, openstaande posities, locatie van VANDERHAEGHE PATRICK BVBA op de kaart.

VANDERHAEGHE PATRICK BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDERHAEGHE PATRICK BVBA, company assigned to the tax number BE05960601806. The company VANDERHAEGHE PATRICK BVBA is located at the address: 106, Rijselseweg 8900 Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 491,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Heating, domestic - installations and equipment.
The main activity of VANDERHAEGHE PATRICK BVBA is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDERHAEGHE PATRICK BVBA is not available. You also can look at reviews of VANDERHAEGHE PATRICK BVBA, open positions, location of VANDERHAEGHE PATRICK BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDERHAEGHE PATRICK BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDERHAEGHE PATRICK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDERHAEGHE PATRICK BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDERHAEGHE PATRICK BVBA, employees, financial statistics.