MAISON PRESTIGE

Contactgegevens MAISON PRESTIGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON PRESTIGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON PRESTIGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD EMILE BOCKSTAEL 351; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24762140 (+32-24762140) 24762140 (+32-24762140)

Fax (fax): +32 (53) 144-29-24 +32 (53) 144-29-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON PRESTIGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON PRESTIGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON PRESTIGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON PRESTIGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON PRESTIGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON PRESTIGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON PRESTIGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON PRESTIGE
Products information MAISON PRESTIGE

BTW identificatienummer (tax): BE09342742919
Ondernemingsnummer: 5738952636
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types d'Articles: Bijoux Imitations.

Product categorie (product category): Bijouteries and horlogeries. Eclairage et équipements du foyer. Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON PRESTIGE
(Get full report from official database of BE for MAISON PRESTIGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON PRESTIGE
Addition kinds of activities for MAISON PRESTIGE

274100. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
352402. Tuinmaaiers en toebehoren | Lawn and garden mowers and accessories
364501. Lamp en lichte tinten | Lamp and light shades
01610101. Cantaloupe boerderij | Cantaloupe farm
38610210. Wassen, fotografische druk en film | Washers, photographic print and film
39449910. Magische lantaarns (speelgoed) | Magic lanterns (toys)
57190100. Keukengerei | Kitchenware
72991100. Persoonlijke verzorgings- en opslagdiensten | Personal item care and storage services
96219900. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec

Werken bij MAISON PRESTIGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON PRESTIGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON PRESTIGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON PRESTIGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

  • Contact Center Agent (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse medewerker (m/v) voor het contact center. Je verzorgt nauwgezet de telefonische contacten tussen de klanten en winkels. Je behandelt elk dossier met de nodige aandacht en zorgt er voor dat elke melding op een correcte manier wordt opgelost en/of opgevolgd. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere diensten van het bedrijf en je neemt, indien nodig, contact met de service-afdelingen van onze leveranciers.

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • Magazijnier met administratieve skills (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel gespecialiseerd in planten en bloemen zijn wij op zoek naar een magazijnier met administratieve skills. Dit is een zwangerschapsvervanging maar mits dit een bedrijf is in volle groei is bestaat de kans op vast contract. Wat houdt de job precies in? Administratief: - Klanten bijstaan, zowel telefonisch als ter plaatse; - Bestellingen noteren en klaarmaken; - Opmaken van leveringsbons, facturen, ed.; - Instaan voor de administratieve verwerking van productgegevens; Magazijn: - Inkomende bestellingen verplaatsen, bestellingen klaarzetten, enz.. U zou bij voorkeur opstarten rond november zodat u nog een tweetal maanden kan samenwerken met de persoon die in zwangerschapsverlof gaat, zodat u de tijd hebt om de job aan te leren.

  • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van MAISON PRESTIGE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON PRESTIGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON PRESTIGE. Laat een reactie achter voor MAISON PRESTIGE. MAISON PRESTIGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON PRESTIGE. Leave a respond for MAISON PRESTIGE. MAISON PRESTIGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON PRESTIGE op de google maps. Adres en contacten MAISON PRESTIGE
Location of MAISON PRESTIGE on the google maps. Address and contacts of MAISON PRESTIGE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON PRESTIGE MAISON PRESTIGE: PآTISSERIE ERNAELSTEEN | Cornari Immobilier | Chalmet | DELHEZ SPRL | FONTAINE RELAX

Other related companies as MAISON PRESTIGE: PآTISSERIE ERNAELSTEEN | Cornari Immobilier | Chalmet | DELHEZ SPRL | FONTAINE RELAX

MAISON PRESTIGE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON PRESTIGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09342742919. Het bedrijf MAISON PRESTIGE bevindt zich op het adres: BOULEVARD EMILE BOCKSTAEL 351; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 639,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bijouteries and horlogeries. Eclairage et équipements du foyer. Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Bijoux Imitations..
De hoofdactiviteit van MAISON PRESTIGE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON PRESTIGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON PRESTIGE, openstaande posities, locatie van MAISON PRESTIGE op de kaart.

MAISON PRESTIGE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON PRESTIGE, company assigned to the tax number BE09342742919. The company MAISON PRESTIGE is located at the address: BOULEVARD EMILE BOCKSTAEL 351; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 639,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bijouteries and horlogeries. Eclairage et équipements du foyer. Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Types d'Articles: Bijoux Imitations..
The main activity of MAISON PRESTIGE is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON PRESTIGE is not available. You also can look at reviews of MAISON PRESTIGE, open positions, location of MAISON PRESTIGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON PRESTIGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON PRESTIGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON PRESTIGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON PRESTIGE, employees, financial statistics.