REFRINAM SPRL

Contactgegevens REFRINAM SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REFRINAM SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

REFRINAM SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R Isidore D茅r猫se 5b 5190 Jemeppe-Sur-Sambre, België

Telefoon (phone): 32.71 78 04 74 32.71 78 04 74

Fax (fax): 32.71 78 04 76 32.71 78 04 76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REFRINAM SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REFRINAM SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REFRINAM SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REFRINAM SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REFRINAM SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REFRINAM SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REFRINAM SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REFRINAM SPRL
Products information REFRINAM SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09773956298
Ondernemingsnummer: 8088378906
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Refrigeration plants and equipment, commercial and industrial

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REFRINAM SPRL
(Get full report from official database of BE for REFRINAM SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor REFRINAM SPRL
Addition kinds of activities for REFRINAM SPRL

13110301. Oliezandwinning | Oil sand mining
24310701. Porch kolommen, hout | Porch columns, wood
24990801. Dowels, hout | Dowels, wood
31449903. Orthopedische schoenen, vrouwen | Orthopedic shoes, women's
32290000. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
32719900. Betonblok en baksteen, nec | Concrete block and brick, nec
34230202. Soldeerbouten of coppers | Soldering irons or coppers
38250316. ohmmeters | Ohmmeters
39490603. Zwembaden, plastic | Swimming pools, plastic

Werken bij REFRINAM SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REFRINAM SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REFRINAM SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REFRINAM SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • elektricien (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Diksmuide zoeken wij een elektricien (m/v):

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Kinesist (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: DE COCON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

Zoek naar antwoorden van REFRINAM SPRL in sociale netwerken
Look for responds of REFRINAM SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor REFRINAM SPRL. Laat een reactie achter voor REFRINAM SPRL. REFRINAM SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REFRINAM SPRL. Leave a respond for REFRINAM SPRL. REFRINAM SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REFRINAM SPRL op de google maps. Adres en contacten REFRINAM SPRL
Location of REFRINAM SPRL on the google maps. Address and contacts of REFRINAM SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come REFRINAM SPRL REFRINAM SPRL: Gilles | BUREAU LITTLE BLUE CAT | Arts-Recherche Photographiques ASBL | TREND-RENT | IVAN SENTE

Other related companies as REFRINAM SPRL: Gilles | BUREAU LITTLE BLUE CAT | Arts-Recherche Photographiques ASBL | TREND-RENT | IVAN SENTE

REFRINAM SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REFRINAM SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09773956298. Het bedrijf REFRINAM SPRL bevindt zich op het adres: R Isidore D茅r猫se 5b 5190 Jemeppe-Sur-Sambre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Refrigeration plants and equipment, commercial and industrial.
De hoofdactiviteit van REFRINAM SPRL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REFRINAM SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REFRINAM SPRL, openstaande posities, locatie van REFRINAM SPRL op de kaart.

REFRINAM SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is REFRINAM SPRL, company assigned to the tax number BE09773956298. The company REFRINAM SPRL is located at the address: R Isidore D茅r猫se 5b 5190 Jemeppe-Sur-Sambre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Refrigeration plants and equipment, commercial and industrial.
The main activity of REFRINAM SPRL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of REFRINAM SPRL is not available. You also can look at reviews of REFRINAM SPRL, open positions, location of REFRINAM SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REFRINAM SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REFRINAM SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REFRINAM SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REFRINAM SPRL, employees, financial statistics.