PRECISION LIEGEOISE SA

Contactgegevens PRECISION LIEGEOISE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRECISION LIEGEOISE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRECISION LIEGEOISE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue D茅sir茅 Janson 59 4040 Herstal, België

Telefoon (phone): 32.42 40 57 60 32.42 40 57 60

Fax (fax): 32.42 48 11 79 32.42 48 11 79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRECISION LIEGEOISE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRECISION LIEGEOISE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRECISION LIEGEOISE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRECISION LIEGEOISE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRECISION LIEGEOISE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRECISION LIEGEOISE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRECISION LIEGEOISE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRECISION LIEGEOISE SA
Products information PRECISION LIEGEOISE SA

BTW identificatienummer (tax): BE03746856689
Ondernemingsnummer: 4038818359
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Mechanical engineering - custom work

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRECISION LIEGEOISE SA
(Get full report from official database of BE for PRECISION LIEGEOISE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRECISION LIEGEOISE SA
Addition kinds of activities for PRECISION LIEGEOISE SA

10110100. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
12410101. Exploratie, antracietwinning | Exploration, anthracite mining
20330302. Fruitboter: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit butters: packaged in cans, jars, etc.
22210306. Pongee, kunstmatige vezel en zijde | Pongee, manmade fiber and silk
34620000. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
36290200. Condensatoren en condensatoren | Capacitors and condensers

Werken bij PRECISION LIEGEOISE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRECISION LIEGEOISE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRECISION LIEGEOISE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRECISION LIEGEOISE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Groot Aalst (Moorsel, Hofstade, Meldert, Haaltert ....) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

    Type: Studentenjob

    Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AUTO 5

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

  • Osteopaat m/v (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: SPORTMEDISCH CENTRUM LEBBEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    patiënt gericht werken, teamplayer, zelfstandig contract

Zoek naar antwoorden van PRECISION LIEGEOISE SA in sociale netwerken
Look for responds of PRECISION LIEGEOISE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRECISION LIEGEOISE SA. Laat een reactie achter voor PRECISION LIEGEOISE SA. PRECISION LIEGEOISE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRECISION LIEGEOISE SA. Leave a respond for PRECISION LIEGEOISE SA. PRECISION LIEGEOISE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRECISION LIEGEOISE SA op de google maps. Adres en contacten PRECISION LIEGEOISE SA
Location of PRECISION LIEGEOISE SA on the google maps. Address and contacts of PRECISION LIEGEOISE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come PRECISION LIEGEOISE SA PRECISION LIEGEOISE SA: DEXIA | BUREAU SELTZ A. & W. | NICO HAUTEKIET | MAISON PRESENCE KIDS | Preflexibel NV

Other related companies as PRECISION LIEGEOISE SA: DEXIA | BUREAU SELTZ A. & W. | NICO HAUTEKIET | MAISON PRESENCE KIDS | Preflexibel NV

PRECISION LIEGEOISE SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRECISION LIEGEOISE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03746856689. Het bedrijf PRECISION LIEGEOISE SA bevindt zich op het adres: Rue D茅sir茅 Janson 59 4040 Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Mechanical engineering - custom work.
De hoofdactiviteit van PRECISION LIEGEOISE SA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRECISION LIEGEOISE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRECISION LIEGEOISE SA, openstaande posities, locatie van PRECISION LIEGEOISE SA op de kaart.

PRECISION LIEGEOISE SA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRECISION LIEGEOISE SA, company assigned to the tax number BE03746856689. The company PRECISION LIEGEOISE SA is located at the address: Rue D茅sir茅 Janson 59 4040 Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Mechanical engineering - custom work.
The main activity of PRECISION LIEGEOISE SA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PRECISION LIEGEOISE SA is not available. You also can look at reviews of PRECISION LIEGEOISE SA, open positions, location of PRECISION LIEGEOISE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRECISION LIEGEOISE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRECISION LIEGEOISE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRECISION LIEGEOISE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRECISION LIEGEOISE SA, employees, financial statistics.