NICOTRA BENELUX

Contactgegevens NICOTRA BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICOTRA BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICOTRA BENELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 4 Rue De L'Industrie 1400 Nivelles, België

Telefoon (phone): 32.67 88 81 40 32.67 88 81 40

Fax (fax): 32.67 21 60 53 32.67 21 60 53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICOTRA BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICOTRA BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICOTRA BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICOTRA BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICOTRA BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICOTRA BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICOTRA BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICOTRA BENELUX
Products information NICOTRA BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE03746856689
Ondernemingsnummer: 4038818359
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Air conditioning, aeration and ventilation equipment

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICOTRA BENELUX
(Get full report from official database of BE for NICOTRA BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICOTRA BENELUX
Addition kinds of activities for NICOTRA BENELUX

22810101. Koordgaren, gesponnen | Cordage yarn, spun
23110303. Politieurs uniformen: gemaakt van aangekochte materialen | Policemen's uniforms: made from purchased materials
35230410. Feed grinders, breekmachines en mixers | Feed grinders, crushers, and mixers
51540000. Vee | Livestock
61590201. Autonome financiele leasing | Automobile finance leasing
87420200. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services

Werken bij NICOTRA BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICOTRA BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICOTRA BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICOTRA BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bankbediende global trading (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende global trading ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van het openen, wijzigen en betalen van documentaire incassi, zowel import als exportdossiers Je staat in voor een correcte overdracht van instructies aan de back office Je onderhoudt contact met klanten in geval van ontbrekende of onjuiste documenten en opvolging van dossier Je volgt de binnenkomende fondsen op en gaat na of de boekingen hieromtrent correct uitgevoerd worden

  • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • BAKKER / BANKETBAKKER (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bakken van brood en banket.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van NICOTRA BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of NICOTRA BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICOTRA BENELUX. Laat een reactie achter voor NICOTRA BENELUX. NICOTRA BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICOTRA BENELUX. Leave a respond for NICOTRA BENELUX. NICOTRA BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICOTRA BENELUX op de google maps. Adres en contacten NICOTRA BENELUX
Location of NICOTRA BENELUX on the google maps. Address and contacts of NICOTRA BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come NICOTRA BENELUX NICOTRA BENELUX: ANGELIKA RECKER | INSPIRATIF | Louesse E | BELPOL KNOW-HOW | JOZEF VANACKERE

Other related companies as NICOTRA BENELUX: ANGELIKA RECKER | INSPIRATIF | Louesse E | BELPOL KNOW-HOW | JOZEF VANACKERE

NICOTRA BENELUX is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICOTRA BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03746856689. Het bedrijf NICOTRA BENELUX bevindt zich op het adres: 4 Rue De L'Industrie 1400 Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Air conditioning, aeration and ventilation equipment.
De hoofdactiviteit van NICOTRA BENELUX is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICOTRA BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICOTRA BENELUX, openstaande posities, locatie van NICOTRA BENELUX op de kaart.

NICOTRA BENELUX is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICOTRA BENELUX, company assigned to the tax number BE03746856689. The company NICOTRA BENELUX is located at the address: 4 Rue De L'Industrie 1400 Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Air conditioning, aeration and ventilation equipment.
The main activity of NICOTRA BENELUX is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NICOTRA BENELUX is not available. You also can look at reviews of NICOTRA BENELUX, open positions, location of NICOTRA BENELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICOTRA BENELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICOTRA BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICOTRA BENELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICOTRA BENELUX, employees, financial statistics.