EMONTSPOOL SA

Contactgegevens EMONTSPOOL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMONTSPOOL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMONTSPOOL SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Monbijou 36 4960 Malmedy, België

Telefoon (phone): 32.80 67 02 70 32.80 67 02 70

Fax (fax): 32.80 67 02 71 32.80 67 02 71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMONTSPOOL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMONTSPOOL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMONTSPOOL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMONTSPOOL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMONTSPOOL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMONTSPOOL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMONTSPOOL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMONTSPOOL SA
Products information EMONTSPOOL SA

BTW identificatienummer (tax): BE02432067871
Ondernemingsnummer: 9549835205
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 252,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Garages and service stations - equipment and installations

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMONTSPOOL SA
(Get full report from official database of BE for EMONTSPOOL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMONTSPOOL SA
Addition kinds of activities for EMONTSPOOL SA

22540104. Slips, brei | Slips, knit
22960104. Stalen bandkoorden en bandkoordstoffen | Steel tire cords and tire cord fabrics
50489902. Frames, oftalmisch | Frames, ophthalmic
51490501. Drankconcentraten | Beverage concentrates
87420405. Overheidsdiensten consultant | Public utilities consultant

Werken bij EMONTSPOOL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMONTSPOOL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMONTSPOOL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMONTSPOOL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zelfstandige gespecialiseerd in dakwerken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Onze klant doet zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor platte alsook hellende daken. Taken: - herstellingswerken - zinkwerken - alles van daktimmerwerk (komt minder voor)

  • Productie lasser | Dagdienst | Regio: Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je zal voornamelijk instaan voor seriewerken.

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

  • Inpakker (m/v) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief binnen de automotive sector zijn wij op zoek naar ervaren inpakkers (m/v). - Uw takenpakket bestaat uit het verpakken van de auto-onderdelen in de juiste zakjes of dozen - U wordt tewerkgesteld in een aangename en professionele werkomgeving - Het is een voltijdse betrekking op basis van daguren of ploegen Bent u enthousiast en gemotiveerd? Steekt u graag de handen uit de mouwen? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student zaterdagwerk - Bloemenzaak (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe bloemenzaak in Zedelgem zijn we op zoek naar een student die de zaterdag een centje zou bijverdienen. Je werkt op de zaterdag in onveven weken Uurrooster: 10-12 & 14-16u. Snelle opstart voorzien.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Studentenjob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van EMONTSPOOL SA in sociale netwerken
Look for responds of EMONTSPOOL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMONTSPOOL SA. Laat een reactie achter voor EMONTSPOOL SA. EMONTSPOOL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMONTSPOOL SA. Leave a respond for EMONTSPOOL SA. EMONTSPOOL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMONTSPOOL SA op de google maps. Adres en contacten EMONTSPOOL SA
Location of EMONTSPOOL SA on the google maps. Address and contacts of EMONTSPOOL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come EMONTSPOOL SA EMONTSPOOL SA: Papeterie Linea | RESTAURANT NOIR BROCALIER | PARFUMERIE LUNA | Vasco NV | BUITENSCHOOLSE KINDEROPV.

Other related companies as EMONTSPOOL SA: Papeterie Linea | RESTAURANT NOIR BROCALIER | PARFUMERIE LUNA | Vasco NV | BUITENSCHOOLSE KINDEROPV.

EMONTSPOOL SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMONTSPOOL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02432067871. Het bedrijf EMONTSPOOL SA bevindt zich op het adres: Av Monbijou 36 4960 Malmedy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 252,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Garages and service stations - equipment and installations.
De hoofdactiviteit van EMONTSPOOL SA is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMONTSPOOL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMONTSPOOL SA, openstaande posities, locatie van EMONTSPOOL SA op de kaart.

EMONTSPOOL SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMONTSPOOL SA, company assigned to the tax number BE02432067871. The company EMONTSPOOL SA is located at the address: Av Monbijou 36 4960 Malmedy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 252,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Garages and service stations - equipment and installations.
The main activity of EMONTSPOOL SA is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EMONTSPOOL SA is not available. You also can look at reviews of EMONTSPOOL SA, open positions, location of EMONTSPOOL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMONTSPOOL SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMONTSPOOL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMONTSPOOL SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMONTSPOOL SA, employees, financial statistics.