ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA

Contactgegevens ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 5, Rue Des Merciers 1300 Wavre, België

Telefoon (phone): 32.10 23 57 00 32.10 23 57 00

Fax (fax): 32.10 22 96 01 32.10 22 96 01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA
Products information ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE08676696777
Ondernemingsnummer: 9132354736
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Heating, domestic - installations and equipment

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA
(Get full report from official database of BE for ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA
Addition kinds of activities for ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA

399909. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
871103. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers
14999901. Agate mijnbouw | Agate mining
17210402. Woningbouwbedrijf | Residential wallcovering contractor
24990100. Wasserijproducten, hout | Laundry products, wood
33120200. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
38220500. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
50850111. Plastic flessen | Plastic bottles
56110000. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
73360202. Filmproducent | Still film producer

Werken bij ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Machinist Grondwerken (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de Regio Sint-Katelijne-Waver zijn we opzoek naar een machinist grondwerken voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: Ingezet als chauffeur van tractoren kranen... Werken uitvoeren voor aanleg en renovatie van sprotvelden Lasergestuurde culverborden en bulldozers besturen Ingezet voor allerlei loonwerk in de tuinbouw

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Vlotte adviseur gezocht met een passie voor 2 wielers. (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE AND SALES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drive 2 Impress … Where the magic happens! Om onze nieuwe vestiging in 2490 Balen een flitsende start te geven zoeken wij nog een extra adviseur / verkoper. Een fiets, E-bike, scooter of E-scooter? Think Drive 2 Impress. Je bent een vlotte babbelaar, maar nog een betere luisteraar mét commerciële flair? Perfect! Als freelancer kan je in onze gloednieuwe winkel een zeer stevige commissie genereren! Jouw challenge Als verkoper ben je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Binnen ons bedrijf sta je in voor de verkoop van ons kwalitatief gamma. Je bent flexibel (zaterdagwerk) en je bent PC minded. Op onze vooraf aangekondigde en gecommercialiseerde koopzondagen ben jij steeds van de partij. Je bent resultaatgericht en proactief ingesteld. Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega ’s en de klanten. Je hebt een verzorgd uiterlijk en bent diplomatisch.

Zoek naar antwoorden van ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA. Laat een reactie achter voor ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA. ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA. Leave a respond for ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA. ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA op de google maps. Adres en contacten ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA
Location of ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA on the google maps. Address and contacts of ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA: FLGAMMA-MEDIC SPRL | Delescaille P | HERWIG MOONS | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Brucar

Other related companies as ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA: FLGAMMA-MEDIC SPRL | Delescaille P | HERWIG MOONS | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Brucar

ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08676696777. Het bedrijf ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA bevindt zich op het adres: 5, Rue Des Merciers 1300 Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 389,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Heating, domestic - installations and equipment.
De hoofdactiviteit van ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA, openstaande posities, locatie van ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA op de kaart.

ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA, company assigned to the tax number BE08676696777. The company ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA is located at the address: 5, Rue Des Merciers 1300 Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 389,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Heating, domestic - installations and equipment.
The main activity of ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA is not available. You also can look at reviews of ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA, open positions, location of ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO THERM INTERNATIONAL SA, employees, financial statistics.