CHEMOGAS NV

Contactgegevens CHEMOGAS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHEMOGAS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHEMOGAS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westvaartdijk 85 1850 Grimbergen, België

Telefoon (phone): 32.22 51 60 87 32.22 51 60 87

Fax (fax): 32.22 52 17 51 32.22 52 17 51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHEMOGAS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHEMOGAS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHEMOGAS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHEMOGAS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHEMOGAS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHEMOGAS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHEMOGAS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHEMOGAS NV
Products information CHEMOGAS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09657501220
Ondernemingsnummer: 1388916015
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 352,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Bottling and filling - machinery and equipment

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHEMOGAS NV
(Get full report from official database of BE for CHEMOGAS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHEMOGAS NV
Addition kinds of activities for CHEMOGAS NV

3563. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
354501. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
28249907. Paardhaar, kunstmatig: nylon | Horsehair, artificial: nylon
28999923. Brandstoftank of motorreinigingsmiddelen | Fuel tank or engine cleaning chemicals
30690602. Aangepaste samenstelling van rubberen materialen | Custom compounding of rubber materials
35240103. Ploegen (tuin trekker apparatuur) | Plows (garden tractor equipment)
73829900. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec

Werken bij CHEMOGAS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHEMOGAS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHEMOGAS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHEMOGAS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Technieker Media markt (GANSHOREN)

    Regio: GANSHOREN

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • Jobstudent administratie (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een Jobstudent (m/v)met de juiste waarden, en passie voor de job!   Je zorgt voor de administratieve ondersteuning bij financiële dossiers.

  • Traineeship customer journey (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675235-inline.html?cid=Partner_VDAB ING wants to go into a complete new direction. They want to grow and compete with the big technology companies. All this to give the end customer a better experience. ING and ORMIT are looking for 10 young talents for their 24-months Traineeship customer journey. A unique traineeship to develop your leadership potential while working as an Customer Journey Expert on innovative projects within ING. Are you the Customer Journey Expert we're looking for? you can't just let things take their course. you understand the needs of a customer. you see how to improve things. you are prepared to take action? In simple terms: Someone who makes the journey of a customer clearer, simpler and better. A process manager, product manager, formula manager and marketeer all-in-one. What's in it for you? Learning about all the different aspects of ING. Working on a variety of projects. With impact on millions of customers. Increasing responsibility. Redefine and improve the customer experience at ING. Discovering what you're really good at. Learning to work in an agile way in multidisciplinary squads and tribes. What after the 24-month Customer Journey Track? You start as an experienced Customer Journey Expert at ING. Everything is possible at ING. The ball's in your court. Nearer the time you'll be able to identify the right role for you.

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor?een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

    Regio: WOUMEN

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

  • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van CHEMOGAS NV in sociale netwerken
Look for responds of CHEMOGAS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHEMOGAS NV. Laat een reactie achter voor CHEMOGAS NV. CHEMOGAS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHEMOGAS NV. Leave a respond for CHEMOGAS NV. CHEMOGAS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHEMOGAS NV op de google maps. Adres en contacten CHEMOGAS NV
Location of CHEMOGAS NV on the google maps. Address and contacts of CHEMOGAS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CHEMOGAS NV CHEMOGAS NV: DECARPENTRIE | SIMON LOUAGE | MARC DECLERCQ | Y. FRANKEN | YVES FORTEMS

Other related companies as CHEMOGAS NV: DECARPENTRIE | SIMON LOUAGE | MARC DECLERCQ | Y. FRANKEN | YVES FORTEMS

CHEMOGAS NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHEMOGAS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09657501220. Het bedrijf CHEMOGAS NV bevindt zich op het adres: Westvaartdijk 85 1850 Grimbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 352,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Bottling and filling - machinery and equipment.
De hoofdactiviteit van CHEMOGAS NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHEMOGAS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHEMOGAS NV, openstaande posities, locatie van CHEMOGAS NV op de kaart.

CHEMOGAS NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHEMOGAS NV, company assigned to the tax number BE09657501220. The company CHEMOGAS NV is located at the address: Westvaartdijk 85 1850 Grimbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 352,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Bottling and filling - machinery and equipment.
The main activity of CHEMOGAS NV is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHEMOGAS NV is not available. You also can look at reviews of CHEMOGAS NV, open positions, location of CHEMOGAS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHEMOGAS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHEMOGAS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHEMOGAS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHEMOGAS NV, employees, financial statistics.