BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL

Contactgegevens BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 12, Rue Roi Albert 5060 Sambreville, België

Telefoon (phone): 32.71 77 20 76 32.71 77 20 76

Fax (fax): 32.71 74 16 72 32.71 74 16 72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL
Products information BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06090515136
Ondernemingsnummer: 7240509033
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Laundry and dry cleaning machinery and equipment - industrial

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL
(Get full report from official database of BE for BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL
Addition kinds of activities for BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL

899903. Commerciële en literaire geschriften | Commercial and literary writings
20460207. Afkortingen, maïsolie gebaseerd | Shortenings, corn oil based
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
39490608. Zwembaden, behalve plastic | Swimming pools, except plastic
50320503. Betonbouwproducten | Concrete building products
50470108. Chirurgische apparatuur en benodigdheden | Surgical equipment and supplies
50940101. Bullion, edele metalen | Bullion, precious metals
51360401. Kleding riemen, mannen en jongens ' | Apparel belts, men's and boys'
73239900. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec

Werken bij BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

  • Elektromechanieker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Elektromechanieker (m/v) in de regio van Asse bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Assembleren & stralen van metalen machine-onderdelen. Bevestigen van elektrische kabels aan de machine-onderdelen op de machineparken

  • Application Specialist m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een team van specialisten komt u terecht in onze serviceafdeling waar u zult instaan voor de telefonische ondersteuning van ons intern ontwikkeld softwarepakket ReCreateX, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT-infrastructuren. Na een intensieve opleidingsperiode wordt u ingezet voor de  begeleiding van projecten.

  • Electronicus (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Zeebrugge is op zoek naar een elektronicus. Deze persoon wordt ingeschakeld om op boten problemen omtrent zenders en ontvangers van radio en televisie op te lossen.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Hasselt) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent weekend restaurant (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie zaak in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v). Je wordt ingeschakeld in de zaal en werkt op zaterdagavond en zondagmiddag. Wil je graag een centje bijverdienen en ga je graag met klanten om? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • STUDENT DEVELOPER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? - Je hebt zeer goede kennis van javascript (Vue.Js) - Je hebt kennis van HTML, Css, php - Je wil als teamspeler, samen met je collega's, kwaliteit afleveren. - Je koppelt je gedrevenheid en vakkennis aan oog voor detail. - Interessante extra's: Critical CSS, PageSpeed Optimisation, SEO best practises - Bij voorkeur volg je een opleiding informatica aan de hogeschool of universiteit

  • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

  • lesgever EHBO (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) op afroep te Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Wij bij Care zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak op afroep te Balen. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden kantoren, meubilair, sanitair etc. Je zal je uren presteren vanaf 6u of 14u. Meestal zal je een 4-tal uren tewerkgesteld worden.

Zoek naar antwoorden van BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL. Laat een reactie achter voor BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL. BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL. Leave a respond for BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL. BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL op de google maps. Adres en contacten BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL
Location of BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL on the google maps. Address and contacts of BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL: DIAMANT BRUSSELS _ MCM SPRL | G.B.M. SA | ALEX VAN EECKHOUDT | MICHEL DU BUS DE WARNAFFE | CENTRE P.M.S.

Other related companies as BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL: DIAMANT BRUSSELS _ MCM SPRL | G.B.M. SA | ALEX VAN EECKHOUDT | MICHEL DU BUS DE WARNAFFE | CENTRE P.M.S.

BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06090515136. Het bedrijf BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL bevindt zich op het adres: 12, Rue Roi Albert 5060 Sambreville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 130,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Laundry and dry cleaning machinery and equipment - industrial.
De hoofdactiviteit van BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL, openstaande posities, locatie van BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL op de kaart.

BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL, company assigned to the tax number BE06090515136. The company BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL is located at the address: 12, Rue Roi Albert 5060 Sambreville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 130,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Laundry and dry cleaning machinery and equipment - industrial.
The main activity of BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL is not available. You also can look at reviews of BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL, open positions, location of BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLANCHISSERIE ST CHRISTOPHE SPRL, employees, financial statistics.