BJ & PARTNERS SPRL

Contactgegevens BJ & PARTNERS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BJ & PARTNERS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BJ & PARTNERS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Egide Van Ophem 46 1180 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.23 70 13 30 32.23 70 13 30

Fax (fax): 32.23 76 65 70 32.23 76 65 70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BJ & PARTNERS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BJ & PARTNERS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BJ & PARTNERS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BJ & PARTNERS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BJ & PARTNERS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BJ & PARTNERS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BJ & PARTNERS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BJ & PARTNERS SPRL
Products information BJ & PARTNERS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09232604980
Ondernemingsnummer: 1716583251
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Glass manufacturing - machinery and equipment

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BJ & PARTNERS SPRL
(Get full report from official database of BE for BJ & PARTNERS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BJ & PARTNERS SPRL
Addition kinds of activities for BJ & PARTNERS SPRL

332199. Grijze en gietijzeren gieterijen, nec | Gray and ductile iron foundries, nec
344202. Louvers, luiken, jaloezieën en dergelijke artikelen | Louvers, shutters, jalousies, and similar items
873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
34440401. Kroonlijsten, plaatwerk | Cornices, sheet metal
36130209. Stroomschakelapparatuur | Power switching equipment
51490601. Dieetvoeding | Diet foods

Werken bij BJ & PARTNERS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BJ & PARTNERS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BJ & PARTNERS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BJ & PARTNERS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

  • LOODGIETER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Deeltijdse poetshulp/Onderhoudsmedewerker 12uren/week (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker voor het poetsen van motorhomes. Dit altijd op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9u tot 13u. U zorgt er voor dat de motorhomes er terug als nieuw uitzien om terug verhuurd te worden. Uw takenpakket zou als volgt zijn Poetsen van het interieur Van onze huurwagens voor zij vertrekken of wanneer zij terug komen Van de tweedehands en nieuw te leveren motorhomes Interieur motorhomes showroom Poetsen : shop

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Verrebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker supermarkt Westmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job kan variëren van kassa tot aanvul tot bakkerij tot groenten en fruitafdeling. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: rekken aanvullen in de winkel kwaliteitscontrole van producten klanten bedienen kassawerk

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • magazijnmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Je zal te werk gesteld worden in een koude omgeving. (2-4 graden) Met behulp van een heftruck zal je het magazijn op orde houden, vrachtwagens laden en lossen,...

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van BJ & PARTNERS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BJ & PARTNERS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BJ & PARTNERS SPRL. Laat een reactie achter voor BJ & PARTNERS SPRL. BJ & PARTNERS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BJ & PARTNERS SPRL. Leave a respond for BJ & PARTNERS SPRL. BJ & PARTNERS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BJ & PARTNERS SPRL op de google maps. Adres en contacten BJ & PARTNERS SPRL
Location of BJ & PARTNERS SPRL on the google maps. Address and contacts of BJ & PARTNERS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BJ & PARTNERS SPRL BJ & PARTNERS SPRL: FA. DE ZWALUW & WAEREMOES | DIRK PAUWELS | PHILIPPE SOMERS | B.S.G.O. BARAKKEN | POSITIF BUCOLIC?IMAGES

Other related companies as BJ & PARTNERS SPRL: FA. DE ZWALUW & WAEREMOES | DIRK PAUWELS | PHILIPPE SOMERS | B.S.G.O. BARAKKEN | POSITIF BUCOLIC?IMAGES

BJ & PARTNERS SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BJ & PARTNERS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09232604980. Het bedrijf BJ & PARTNERS SPRL bevindt zich op het adres: Rue Egide Van Ophem 46 1180 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 579,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Glass manufacturing - machinery and equipment.
De hoofdactiviteit van BJ & PARTNERS SPRL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BJ & PARTNERS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BJ & PARTNERS SPRL, openstaande posities, locatie van BJ & PARTNERS SPRL op de kaart.

BJ & PARTNERS SPRL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BJ & PARTNERS SPRL, company assigned to the tax number BE09232604980. The company BJ & PARTNERS SPRL is located at the address: Rue Egide Van Ophem 46 1180 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 579,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Glass manufacturing - machinery and equipment.
The main activity of BJ & PARTNERS SPRL is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BJ & PARTNERS SPRL is not available. You also can look at reviews of BJ & PARTNERS SPRL, open positions, location of BJ & PARTNERS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BJ & PARTNERS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BJ & PARTNERS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BJ & PARTNERS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BJ & PARTNERS SPRL, employees, financial statistics.