AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV
Private companiesCommunications • AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV

Contactgegevens AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensestw 542 PB 8A 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 32.27 25 31 00 32.27 25 31 00

Fax (fax): 32.27 25 33 62 32.27 25 33 62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV
Products information AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03194519042
Ondernemingsnummer: 1619903564
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 855,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Packing and packaging - machinery and equipment

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV
(Get full report from official database of BE for AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV
Addition kinds of activities for AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV

301102. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
13819900. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
20840200. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits
22579903. Stapelweefsel, rondbrein | Pile fabrics, circular knit
22980300. Netten, zegenen, slangen en isolatieblokken | Nets, seines, slings and insulator pads
28210211. Polystyreenharsen | Polystyrene resins
35790305. Perforators (kantoormachines) | Perforators (office machines)
79991603. Toeristengids | Tourist guide
89990101. Artiest | Artist
92220100. Vervolgende partijen | Prosecuting parties

Werken bij AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent broedmeester (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

  • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job met werkuren tussen de 13 en 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV in sociale netwerken
Look for responds of AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV. Laat een reactie achter voor AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV. AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV. Leave a respond for AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV. AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV op de google maps. Adres en contacten AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV
Location of AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV on the google maps. Address and contacts of AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV: V.C. BEST FRIENDS | HET GULDEN HOOFD | Ahlstrom Malmedy SA | ARMAND PLUNUS | POL MARTIN

Other related companies as AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV: V.C. BEST FRIENDS | HET GULDEN HOOFD | Ahlstrom Malmedy SA | ARMAND PLUNUS | POL MARTIN

AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03194519042. Het bedrijf AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV bevindt zich op het adres: Leuvensestw 542 PB 8A 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 855,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Packing and packaging - machinery and equipment.
De hoofdactiviteit van AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV, openstaande posities, locatie van AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV op de kaart.

AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV, company assigned to the tax number BE03194519042. The company AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV is located at the address: Leuvensestw 542 PB 8A 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 855,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Packing and packaging - machinery and equipment.
The main activity of AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV is not available. You also can look at reviews of AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV, open positions, location of AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS NV, employees, financial statistics.