ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV
Private companiesTobacco Products • ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV

Contactgegevens ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eikelaarstr 21 3600 Genk, België

Telefoon (phone): 32.89 30 53 42 32.89 30 53 42

Fax (fax): 32.89 30 53 78 32.89 30 53 78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV
Products information ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07842010498
Ondernemingsnummer: 2102478027
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 521,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Mechanical engineering - custom work

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV
Addition kinds of activities for ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV

2253. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
506500. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
508302. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
20660101. Chocolademelk | Chocolate liquor
33669901. Brass gieterij, nec | Brass foundry, nec

Werken bij ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

    Regio: VIERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV. Laat een reactie achter voor ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV. ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV. Leave a respond for ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV. ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV
Location of ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV: ROBERT PRIKKEN | MEULEMANS GARAGE BVBA | KRIBBE PIET KONIJN | GEOTOP | Lutgen G

Other related companies as ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV: ROBERT PRIKKEN | MEULEMANS GARAGE BVBA | KRIBBE PIET KONIJN | GEOTOP | Lutgen G

ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07842010498. Het bedrijf ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV bevindt zich op het adres: Eikelaarstr 21 3600 Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 521,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Mechanical engineering - custom work.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV, openstaande posities, locatie van ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV op de kaart.

ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV, company assigned to the tax number BE07842010498. The company ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV is located at the address: Eikelaarstr 21 3600 Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 521,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Mechanical engineering - custom work.
The main activity of ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV, open positions, location of ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE AUTOMATISATIE EN MECHANISATIE NV, employees, financial statistics.