AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN

Contactgegevens AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marconistr 5 8400 Oostende, België

Telefoon (phone): 32.59 70 17 00 32.59 70 17 00

Fax (fax): 32.59 70 45 72 32.59 70 45 72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN
Products information AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN

BTW identificatienummer (tax): BE05381072998
Ondernemingsnummer: 5547790527
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Catering - machinery and equipment

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN
(Get full report from official database of BE for AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN
Addition kinds of activities for AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN

347902. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
783300. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
24910101. Mijn rekwisieten, behandeld hout | Mine props, treated wood
26210201. Bankbiljet | Bank note paper
35850401. Airconditioning condensatoren en condensatie-eenheden | Air conditioning condensers and condensing units
39440317. Structurele speelgoed sets | Structural toy sets
59990102. Brandblussers | Fire extinguishers
76220202. Radio en televisie ontvanger installatie | Radio and television receiver installation
84120102. Kunst- of wetenschappelijk centrum | Arts or science center

Werken bij AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Roeselare zijn we op zoek naar een ervaren sanitair installateur. Je plaatst sanitair en verwarmingsketels e.d. in nieuwbouw en appartementen. In het takenpakket zit oa. ruwere werken als kappen, boren, schijven, leidingen leggen,... en meer afwerking zoals aansluiten van collectoren, plaatsen van lavabo's, douche's, baden en chauffages, algemeen sanitair + verwarmingsketels werken nu met 3-tal mensen per ploeg: 40 uren week

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Management Assistant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Management Assistant behoren volgende taken tot jouw takenpakket: Allround administratie Brochures vertalen Nieuwe strategieën helpen uitdenken Helpen bij het organiseren van events Offertes opmaken en opvolgen Helpen bij het onthaal op drukke momenten Beheren van de fleet ... Verder ben je flexibel ingesteld en zit je er niet mee in om te helpen waar nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • Site supervisor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Cofely Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. Cofely Fabricom en haar dochterondernemingen realiseerden in België en Luxemburg in 2012 een omzet van 866 miljoen euro. Samen tellen ze 5500 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven. afdeling High Voltage, functie tussen werfleider en Assistent Project Leader

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Service medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 2THELOO

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN in sociale netwerken
Look for responds of AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN. Laat een reactie achter voor AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN. AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN. Leave a respond for AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN. AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN op de google maps. Adres en contacten AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN
Location of AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN on the google maps. Address and contacts of AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN: Pillet M | T.C. HOUFFALIZE | Movie Max | G.P. Fa?on | Van Den Berghe Jan bvba

Other related companies as AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN: Pillet M | T.C. HOUFFALIZE | Movie Max | G.P. Fa?on | Van Den Berghe Jan bvba

AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05381072998. Het bedrijf AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN bevindt zich op het adres: Marconistr 5 8400 Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 803,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Catering - machinery and equipment.
De hoofdactiviteit van AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN, openstaande posities, locatie van AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN op de kaart.

AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN, company assigned to the tax number BE05381072998. The company AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN is located at the address: Marconistr 5 8400 Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 803,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Catering - machinery and equipment.
The main activity of AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN is not available. You also can look at reviews of AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN, open positions, location of AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGROTEL HORECABENODIGDHEDEN, employees, financial statistics.