Vleeswarenfabriek Ropa NV

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Vleeswarenfabriek Ropa NV
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Vleeswarenfabriek Ropa NV

Contactgegevens Vleeswarenfabriek Ropa NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vleeswarenfabriek Ropa NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vleeswarenfabriek Ropa NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark 9 3290 Diest, België

Telefoon (phone): 13 (+32-13) 13 (+32-13)

Fax (fax): 13 (+32-13) 13 (+32-13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vleeswarenfabriek Ropa NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vleeswarenfabriek Ropa NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vleeswarenfabriek Ropa NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vleeswarenfabriek Ropa NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vleeswarenfabriek Ropa NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vleeswarenfabriek Ropa NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vleeswarenfabriek Ropa NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vleeswarenfabriek Ropa NV
Products information Vleeswarenfabriek Ropa NV

BTW identificatienummer (tax): BE09593231201
Ondernemingsnummer: 7413269042
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 117,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Pastes

Product categorie (product category): Meat Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vleeswarenfabriek Ropa NV
(Get full report from official database of BE for Vleeswarenfabriek Ropa NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vleeswarenfabriek Ropa NV
Addition kinds of activities for Vleeswarenfabriek Ropa NV

335502. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
16119902. Snelweg- en straatonderhoud | Highway and street maintenance
20999906. Cider, nonalcoholic | Cider, nonalcoholic
37699903. Behuizingen, raketten en raketcomponenten: opslag | Casings, missiles and missile components: storage
50650311. transistors | Transistors
80110505. Ore, neus en keel specialist: arts / chirurg | Ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon
89999900. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec

Werken bij Vleeswarenfabriek Ropa NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vleeswarenfabriek Ropa NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vleeswarenfabriek Ropa NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vleeswarenfabriek Ropa NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

  • montage-arbeider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • Huishoudhulp 24u wekelijks te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • interieurverzorgster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MARYS

    Type: Dienstenchequebaan

    poetsen, strijken bij particuliere klanten thuis met dienstencheques

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van Vleeswarenfabriek Ropa NV in sociale netwerken
Look for responds of Vleeswarenfabriek Ropa NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vleeswarenfabriek Ropa NV. Laat een reactie achter voor Vleeswarenfabriek Ropa NV. Vleeswarenfabriek Ropa NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vleeswarenfabriek Ropa NV. Leave a respond for Vleeswarenfabriek Ropa NV. Vleeswarenfabriek Ropa NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vleeswarenfabriek Ropa NV op de google maps. Adres en contacten Vleeswarenfabriek Ropa NV
Location of Vleeswarenfabriek Ropa NV on the google maps. Address and contacts of Vleeswarenfabriek Ropa NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vleeswarenfabriek Ropa NV Vleeswarenfabriek Ropa NV: CENTEA | G?N?RAL CR?DIT | Kanora K | PORTAKABIN | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as Vleeswarenfabriek Ropa NV: CENTEA | G?N?RAL CR?DIT | Kanora K | PORTAKABIN | VRIJE BASISSCHOOL

Vleeswarenfabriek Ropa NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vleeswarenfabriek Ropa NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09593231201. Het bedrijf Vleeswarenfabriek Ropa NV bevindt zich op het adres: Industriepark 9 3290 Diest. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 117,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meat Products. Lijst met producten zijn Pastes.
De hoofdactiviteit van Vleeswarenfabriek Ropa NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vleeswarenfabriek Ropa NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vleeswarenfabriek Ropa NV, openstaande posities, locatie van Vleeswarenfabriek Ropa NV op de kaart.

Vleeswarenfabriek Ropa NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vleeswarenfabriek Ropa NV, company assigned to the tax number BE09593231201. The company Vleeswarenfabriek Ropa NV is located at the address: Industriepark 9 3290 Diest. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 117,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meat Products. List of products are Pastes.
The main activity of Vleeswarenfabriek Ropa NV is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vleeswarenfabriek Ropa NV is not available. You also can look at reviews of Vleeswarenfabriek Ropa NV, open positions, location of Vleeswarenfabriek Ropa NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vleeswarenfabriek Ropa NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vleeswarenfabriek Ropa NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vleeswarenfabriek Ropa NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vleeswarenfabriek Ropa NV, employees, financial statistics.