Vleeswaren De Spiegeleire NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Vleeswaren De Spiegeleire NV
Private companiesAgricultural Services • Vleeswaren De Spiegeleire NV

Contactgegevens Vleeswaren De Spiegeleire NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vleeswaren De Spiegeleire NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vleeswaren De Spiegeleire NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Merelstraat 7A 3950 Bocholt, België

Telefoon (phone): 89 (+32-89) 89 (+32-89)

Fax (fax): 89 (+32-89) 89 (+32-89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vleeswaren De Spiegeleire NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vleeswaren De Spiegeleire NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vleeswaren De Spiegeleire NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vleeswaren De Spiegeleire NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vleeswaren De Spiegeleire NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vleeswaren De Spiegeleire NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vleeswaren De Spiegeleire NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vleeswaren De Spiegeleire NV
Products information Vleeswaren De Spiegeleire NV

BTW identificatienummer (tax): BE06244598388
Ondernemingsnummer: 4451354980
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Pastes

Product categorie (product category): Meat Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vleeswaren De Spiegeleire NV
(Get full report from official database of BE for Vleeswaren De Spiegeleire NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vleeswaren De Spiegeleire NV
Addition kinds of activities for Vleeswaren De Spiegeleire NV

484199. Kabel- en andere betaaltelevisiediensten, niet inbegrepen | Cable and other pay television services, nec
737302. System integratie diensten | Systems integration services
10990101. Aluminiummalm | Aluminum ore mining
24991600. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
38290308. Plumb bobs | Plumb bobs
39990702. Kerstbomen, kunstmatig | Christmas trees, artificial
87330100. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization

Werken bij Vleeswaren De Spiegeleire NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vleeswaren De Spiegeleire NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vleeswaren De Spiegeleire NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vleeswaren De Spiegeleire NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk CNC-operator voor oktober (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instellen en bedienen van de CNC-machine - aanvullen van grondstoffen - afgewerkte producten klaarleggen voor montage

  • kok (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

  • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: MAGNUS feestzaal

    Type: Flexijob

    Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

Zoek naar antwoorden van Vleeswaren De Spiegeleire NV in sociale netwerken
Look for responds of Vleeswaren De Spiegeleire NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vleeswaren De Spiegeleire NV. Laat een reactie achter voor Vleeswaren De Spiegeleire NV. Vleeswaren De Spiegeleire NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vleeswaren De Spiegeleire NV. Leave a respond for Vleeswaren De Spiegeleire NV. Vleeswaren De Spiegeleire NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vleeswaren De Spiegeleire NV op de google maps. Adres en contacten Vleeswaren De Spiegeleire NV
Location of Vleeswaren De Spiegeleire NV on the google maps. Address and contacts of Vleeswaren De Spiegeleire NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vleeswaren De Spiegeleire NV Vleeswaren De Spiegeleire NV: Générale de Banque SA | Debelder L | ELEKTRO LINO | D.M.K. BVBA | S. GRANATA

Other related companies as Vleeswaren De Spiegeleire NV: Générale de Banque SA | Debelder L | ELEKTRO LINO | D.M.K. BVBA | S. GRANATA

Vleeswaren De Spiegeleire NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vleeswaren De Spiegeleire NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06244598388. Het bedrijf Vleeswaren De Spiegeleire NV bevindt zich op het adres: Merelstraat 7A 3950 Bocholt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meat Products. Lijst met producten zijn Pastes.
De hoofdactiviteit van Vleeswaren De Spiegeleire NV is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vleeswaren De Spiegeleire NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vleeswaren De Spiegeleire NV, openstaande posities, locatie van Vleeswaren De Spiegeleire NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vleeswaren De Spiegeleire NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vleeswaren De Spiegeleire NV, company assigned to the tax number BE06244598388. The company Vleeswaren De Spiegeleire NV is located at the address: Merelstraat 7A 3950 Bocholt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meat Products. List of products are Pastes.
The main activity of Vleeswaren De Spiegeleire NV is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vleeswaren De Spiegeleire NV is not available. You also can look at reviews of Vleeswaren De Spiegeleire NV, open positions, location of Vleeswaren De Spiegeleire NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vleeswaren De Spiegeleire NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vleeswaren De Spiegeleire NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vleeswaren De Spiegeleire NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vleeswaren De Spiegeleire NV, employees, financial statistics.