Pluma NV

Contactgegevens Pluma NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pluma NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pluma NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): A. van der Pluymstraat 1 2160 Wommelgem, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pluma NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pluma NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pluma NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pluma NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pluma NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pluma NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pluma NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pluma NV
Products information Pluma NV

BTW identificatienummer (tax): BE09116424560
Ondernemingsnummer: 2568298339
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Meats and sausages

Product categorie (product category): Meat Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pluma NV
(Get full report from official database of BE for Pluma NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pluma NV
Addition kinds of activities for Pluma NV

4222. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
7996. Pretparken | Amusement parks
367902. Opnemen en afspelen apparaat, inclusief phonograph | Recording and playback apparatus, including phonograph
571202. Aangepaste meubels en kasten | Customized furniture and cabinets
34790204. Coating van metalen en gevormde producten | Coating of metals and formed products

Werken bij Pluma NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pluma NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pluma NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pluma NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio RANST (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Werfreserve

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • KELNER FLEXIJOB (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    In brasserie La Plaza kan je genieten van een overheerlijk ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner.Wij zorgen voor een hartelijke ontvangst in combinatie met een rustiek en landelijk interieur. Ben jij degene die nog iets wil bijverdienen op donderdag en zaterdag. Kom eens langs om dit te bespreken. Je taak is zorgen voor een vlotte bediening in de zaal (opstellen tafels, klanten bedienen, drankjes klaarmaken achter de bar, afruimen,..). Tot gauw!!!

Zoek naar antwoorden van Pluma NV in sociale netwerken
Look for responds of Pluma NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pluma NV. Laat een reactie achter voor Pluma NV. Pluma NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pluma NV. Leave a respond for Pluma NV. Pluma NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pluma NV op de google maps. Adres en contacten Pluma NV
Location of Pluma NV on the google maps. Address and contacts of Pluma NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Pluma NV Pluma NV: Imperplex BVBA | MICHEL SACR? | STANDAARD BOEKHANDEL | MAC GEST | Bechet Anne ep Biron

Other related companies as Pluma NV: Imperplex BVBA | MICHEL SACR? | STANDAARD BOEKHANDEL | MAC GEST | Bechet Anne ep Biron

Pluma NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pluma NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09116424560. Het bedrijf Pluma NV bevindt zich op het adres: A. van der Pluymstraat 1 2160 Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 647,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meat Products. Lijst met producten zijn Meats and sausages.
De hoofdactiviteit van Pluma NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pluma NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pluma NV, openstaande posities, locatie van Pluma NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pluma NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pluma NV, company assigned to the tax number BE09116424560. The company Pluma NV is located at the address: A. van der Pluymstraat 1 2160 Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 647,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meat Products. List of products are Meats and sausages.
The main activity of Pluma NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pluma NV is not available. You also can look at reviews of Pluma NV, open positions, location of Pluma NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pluma NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pluma NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pluma NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pluma NV, employees, financial statistics.