ROCH-EPICES SPRL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ROCH-EPICES SPRL
Private companiesBusiness Services • ROCH-EPICES SPRL

Contactgegevens ROCH-EPICES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROCH-EPICES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROCH-EPICES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parc Industriel 37; 5580; Rochefort, België

Telefoon (phone): 084 22 22 88 (+32-084 22 22 88) 084 22 22 88 (+32-084 22 22 88)

Fax (fax): 084 22 15 39 (+32-084 22 15 39) 084 22 15 39 (+32-084 22 15 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROCH-EPICES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROCH-EPICES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROCH-EPICES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROCH-EPICES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROCH-EPICES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROCH-EPICES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROCH-EPICES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROCH-EPICES SPRL
Products information ROCH-EPICES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02804779052
Ondernemingsnummer: 5498352050
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Spices & condiments

Product categorie (product category): Meat and meat products - Machines and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROCH-EPICES SPRL
(Get full report from official database of BE for ROCH-EPICES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROCH-EPICES SPRL
Addition kinds of activities for ROCH-EPICES SPRL

202399. Droge, gecondenseerde, verdampte producten, nec | Dry, condensed, evaporated products, nec
599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
953100. Behuisingsprogramma's | Housing programs
20529902. Koekjes, droog | Biscuits, dry
30520101. Luchtleiding of luchtremslang, rubber of rubberen stof | Air line or air brake hose, rubber or rubberized fabric
36120310. Lichtbuis transformatoren | Luminous tube transformers
39310505. Drummers 'vallen | Drummers' traps
51940100. Roken tabak | Smoking tobacco
51990305. Huisdier benodigdheden | Pet supplies

Werken bij ROCH-EPICES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROCH-EPICES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROCH-EPICES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROCH-EPICES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Polyvalente magazijnier met CE rijbewijs (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan dringend op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een CE-rijbewijs. Onze klant is actief in de productie van kwaliteitsvolle matrassen, kussens, zetels,... Je zal voor 40% instaan voor het intern transport van de goederen en voor 60% meewerken in het magazijn en een deel in de productie. Takenpakket: Intern transport (CE-rijbewijs is vereist!) Klaarzetten van bestellingen Bestellingen laden in de vrachtwagens met de heftruck (attest is geen vereiste) Afwerken van matrassen (dit is maatwerk, je zal deze verlijmen en verzagen, + machines instellen!)

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Assemblage medewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar gemotiveerde assemblage medewerker.

  • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Huishoudhulpen regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Studentenjob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

  • Junior Transport Planner - Dynamisch bedrijf (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in Stabroek, zijn wij op zoek naar een Junior Transport Planner. In deze boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en planning van transporten. Concreet: - Na een opleidingsperiode ben jij verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de lokale doktransporten. - Je onderhoudt contact met andere departementen. - Denk/handel je voortdurend in functie van de klant. - Je werkt in teamverband.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Thuisverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    verzorging van patiënten aan huis ouderenzorg palliatieve zorgen wondverzorging ....

Zoek naar antwoorden van ROCH-EPICES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ROCH-EPICES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROCH-EPICES SPRL. Laat een reactie achter voor ROCH-EPICES SPRL. ROCH-EPICES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROCH-EPICES SPRL. Leave a respond for ROCH-EPICES SPRL. ROCH-EPICES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROCH-EPICES SPRL op de google maps. Adres en contacten ROCH-EPICES SPRL
Location of ROCH-EPICES SPRL on the google maps. Address and contacts of ROCH-EPICES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ROCH-EPICES SPRL ROCH-EPICES SPRL: CHRISTIAN HOEBAER | IMMOBILIبRE DESCHAMPS | EAC SA | Sanicom SA | BELS-VERMEULEN

Other related companies as ROCH-EPICES SPRL: CHRISTIAN HOEBAER | IMMOBILIبRE DESCHAMPS | EAC SA | Sanicom SA | BELS-VERMEULEN

ROCH-EPICES SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROCH-EPICES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02804779052. Het bedrijf ROCH-EPICES SPRL bevindt zich op het adres: Parc Industriel 37; 5580; Rochefort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meat and meat products - Machines and Supplies. Lijst met producten zijn Spices & condiments.
De hoofdactiviteit van ROCH-EPICES SPRL is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROCH-EPICES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROCH-EPICES SPRL, openstaande posities, locatie van ROCH-EPICES SPRL op de kaart.

ROCH-EPICES SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROCH-EPICES SPRL, company assigned to the tax number BE02804779052. The company ROCH-EPICES SPRL is located at the address: Parc Industriel 37; 5580; Rochefort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meat and meat products - Machines and Supplies. List of products are Spices & condiments.
The main activity of ROCH-EPICES SPRL is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROCH-EPICES SPRL is not available. You also can look at reviews of ROCH-EPICES SPRL, open positions, location of ROCH-EPICES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROCH-EPICES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROCH-EPICES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROCH-EPICES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROCH-EPICES SPRL, employees, financial statistics.