Dujardin Hugues & Real

Contactgegevens Dujardin Hugues & Real: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dujardin Hugues & Real: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dujardin Hugues & Real

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Jemappes 2; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 31 11 72; 065 33 56 77 (+32-065 31 11 72; 065 33 56 77) 065 31 11 72; 065 33 56 77 (+32-065 31 11 72; 065 33 56 77)

Fax (fax): 065 36 07 58 (+32-065 36 07 58) 065 36 07 58 (+32-065 36 07 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dujardin Hugues & Real: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dujardin Hugues & Real"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dujardin Hugues & Real"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dujardin Hugues & Real, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dujardin Hugues & Real. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dujardin Hugues & Real, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dujardin Hugues & Real. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dujardin Hugues & Real
Products information Dujardin Hugues & Real

BTW identificatienummer (tax): BE02496612548
Ondernemingsnummer: 2076660156
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Casings; Fried potatoes stands - Supplies & equipment; Restaurants - Installation & equipment; Spices & condiments; Food manufacturing equipment; Industrial kitchens & restaurants (Catering for)

Product categorie (product category): Meat and meat products - Machines and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dujardin Hugues & Real
(Get full report from official database of BE for Dujardin Hugues & Real)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dujardin Hugues & Real
Addition kinds of activities for Dujardin Hugues & Real

508499. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
514802. Groenten | Vegetables
35239903. Bodem bemonsteringsmachines | Soil sampling machines
39530000. Markeringsapparaten | Marking devices
50910201. Golfuitrusting | Golf equipment
51420101. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen

Werken bij Dujardin Hugues & Real: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dujardin Hugues & Real: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dujardin Hugues & Real. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dujardin Hugues & Real. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • Kelner gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

  • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PREMAMAN

    Type: Studentenjob

    Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

  • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van Dujardin Hugues & Real in sociale netwerken
Look for responds of Dujardin Hugues & Real in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dujardin Hugues & Real. Laat een reactie achter voor Dujardin Hugues & Real. Dujardin Hugues & Real bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dujardin Hugues & Real. Leave a respond for Dujardin Hugues & Real. Dujardin Hugues & Real on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dujardin Hugues & Real op de google maps. Adres en contacten Dujardin Hugues & Real
Location of Dujardin Hugues & Real on the google maps. Address and contacts of Dujardin Hugues & Real

Andere gerelateerde bedrijven als come Dujardin Hugues & Real Dujardin Hugues & Real: INLOC INTERNATIONAL SA | CACHE-CACHE | Van Bel (Ets) | Goffard Th | L. PIEN

Other related companies as Dujardin Hugues & Real: INLOC INTERNATIONAL SA | CACHE-CACHE | Van Bel (Ets) | Goffard Th | L. PIEN

Dujardin Hugues & Real is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dujardin Hugues & Real, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02496612548. Het bedrijf Dujardin Hugues & Real bevindt zich op het adres: Avenue de Jemappes 2; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meat and meat products - Machines and Supplies. Lijst met producten zijn Casings; Fried potatoes stands - Supplies & equipment; Restaurants - Installation & equipment; Spices & condiments; Food manufacturing equipment; Industrial kitchens & restaurants (Catering for).
De hoofdactiviteit van Dujardin Hugues & Real is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dujardin Hugues & Real is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dujardin Hugues & Real, openstaande posities, locatie van Dujardin Hugues & Real op de kaart.

Dujardin Hugues & Real is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dujardin Hugues & Real, company assigned to the tax number BE02496612548. The company Dujardin Hugues & Real is located at the address: Avenue de Jemappes 2; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meat and meat products - Machines and Supplies. List of products are Casings; Fried potatoes stands - Supplies & equipment; Restaurants - Installation & equipment; Spices & condiments; Food manufacturing equipment; Industrial kitchens & restaurants (Catering for).
The main activity of Dujardin Hugues & Real is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dujardin Hugues & Real is not available. You also can look at reviews of Dujardin Hugues & Real, open positions, location of Dujardin Hugues & Real on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dujardin Hugues & Real, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dujardin Hugues & Real, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dujardin Hugues & Real, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dujardin Hugues & Real, employees, financial statistics.