VAN LOO WILLY & GARRY

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • VAN LOO WILLY & GARRY
Private companiesTransportation Equipment • VAN LOO WILLY & GARRY

Contactgegevens VAN LOO WILLY & GARRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LOO WILLY & GARRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LOO WILLY & GARRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 72; 2222; Heist-op-den-Berg (Itegem), België

Telefoon (phone): 015 25 11 40 (+32-015 25 11 40) 015 25 11 40 (+32-015 25 11 40)

Fax (fax): 015 25 11 40 (+32-015 25 11 40) 015 25 11 40 (+32-015 25 11 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LOO WILLY & GARRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LOO WILLY & GARRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LOO WILLY & GARRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LOO WILLY & GARRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LOO WILLY & GARRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LOO WILLY & GARRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LOO WILLY & GARRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LOO WILLY & GARRY
Products information VAN LOO WILLY & GARRY

BTW identificatienummer (tax): BE01632537841
Ondernemingsnummer: 6070739746
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 438,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in VAN LOO WILLY & GARRY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meat - Whol

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LOO WILLY & GARRY
(Get full report from official database of BE for VAN LOO WILLY & GARRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LOO WILLY & GARRY
Addition kinds of activities for VAN LOO WILLY & GARRY

735909. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services
15420403. Ziekenhuisbouw | Hospital construction
33150100. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
35370201. Vliegtuigen laadliften | Aircraft loading hoists
37430207. Trolley schoenen | Trolley shoes
46199900. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec

Werken bij VAN LOO WILLY & GARRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LOO WILLY & GARRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LOO WILLY & GARRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LOO WILLY & GARRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur- 2 ploegen - Regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar een ervaren reach en heftruckbestuurder regio Menen.

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • Bijlesgever Java (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

  • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van VAN LOO WILLY & GARRY in sociale netwerken
Look for responds of VAN LOO WILLY & GARRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LOO WILLY & GARRY. Laat een reactie achter voor VAN LOO WILLY & GARRY. VAN LOO WILLY & GARRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LOO WILLY & GARRY. Leave a respond for VAN LOO WILLY & GARRY. VAN LOO WILLY & GARRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LOO WILLY & GARRY op de google maps. Adres en contacten VAN LOO WILLY & GARRY
Location of VAN LOO WILLY & GARRY on the google maps. Address and contacts of VAN LOO WILLY & GARRY

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LOO WILLY & GARRY VAN LOO WILLY & GARRY: MOULIN DةSIR | NIEUWPOORTSE VOLKSWONING | W.C. EENDRACHT | Milants J | V. GHIJSBRECHT

Other related companies as VAN LOO WILLY & GARRY: MOULIN DةSIR | NIEUWPOORTSE VOLKSWONING | W.C. EENDRACHT | Milants J | V. GHIJSBRECHT

VAN LOO WILLY & GARRY is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LOO WILLY & GARRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01632537841. Het bedrijf VAN LOO WILLY & GARRY bevindt zich op het adres: Kerkstraat 72; 2222; Heist-op-den-Berg (Itegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 438,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meat - Whol. Producten gemaakt in VAN LOO WILLY & GARRY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN LOO WILLY & GARRY is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LOO WILLY & GARRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LOO WILLY & GARRY, openstaande posities, locatie van VAN LOO WILLY & GARRY op de kaart.

VAN LOO WILLY & GARRY is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN LOO WILLY & GARRY, company assigned to the tax number BE01632537841. The company VAN LOO WILLY & GARRY is located at the address: Kerkstraat 72; 2222; Heist-op-den-Berg (Itegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 438,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meat - Whol. Products created in VAN LOO WILLY & GARRY were not found.
The main activity of VAN LOO WILLY & GARRY is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LOO WILLY & GARRY is not available. You also can look at reviews of VAN LOO WILLY & GARRY, open positions, location of VAN LOO WILLY & GARRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LOO WILLY & GARRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LOO WILLY & GARRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LOO WILLY & GARRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LOO WILLY & GARRY, employees, financial statistics.