Slachthuis Eisden NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • Slachthuis Eisden NV
Private companiesForestry • Slachthuis Eisden NV

Contactgegevens Slachthuis Eisden NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Slachthuis Eisden NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Slachthuis Eisden NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vredestraat 36; 3630; Maasmechelen (Eisden), België

Telefoon (phone): 089 76 06 12; 089 76 46 24 (+32-089 76 06 12; 089 76 46 24) 089 76 06 12; 089 76 46 24 (+32-089 76 06 12; 089 76 46 24)

Fax (fax): 089 77 12 64 (+32-089 77 12 64) 089 77 12 64 (+32-089 77 12 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Slachthuis Eisden NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Slachthuis Eisden NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Slachthuis Eisden NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Slachthuis Eisden NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Slachthuis Eisden NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Slachthuis Eisden NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Slachthuis Eisden NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Slachthuis Eisden NV
Products information Slachthuis Eisden NV

BTW identificatienummer (tax): BE02183776855
Ondernemingsnummer: 5284942626
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 728,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Abattoirs; Butchers

Product categorie (product category): Meat - Whol

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Slachthuis Eisden NV
(Get full report from official database of BE for Slachthuis Eisden NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Slachthuis Eisden NV
Addition kinds of activities for Slachthuis Eisden NV

225400. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
729910. Persoonlijke financiële diensten | Personal financial services
34620401. Bouw of mijnbouw apparatuur smeedstukken, ferro | Construction or mining equipment forgings, ferrous
37150000. Vrachtwagens | Truck trailers
39610100. Sieraden, niet-edele metalen | Jewelry apparel, non-precious metals
47290105. Ticket kantoren, transport, nec | Ticket offices, transportation, nec
50740000. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
51479903. Vlees, gehard of gerookt | Meats, cured or smoked
96110401. Administratie van algemene economische programma's, federale overheid | Administration of general economic programs, federal government
97219902. Diplomatieke dienst, overheid | Diplomatic service, government

Werken bij Slachthuis Eisden NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Slachthuis Eisden NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Slachthuis Eisden NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Slachthuis Eisden NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • MONTEUR (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een leerrijke job als monteur? Je komt terecht bij een innoverend bedrijf in Duffel en werkt in vaste dag uren. Omwille van hun voortdurende groei zijn ze op zoek naar versterking om hun team bij te staan. Als monteur bestaat je taak uit het reviseren van takelmotoren: Dit start bij het demonteren Inspectie van alle onderdelen Vervangen van versleten onderdelen Monteren van gereviseerde takelmotor

  • Polyvalent Bouwarbeider (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Nieuwpoort zijn wij dringend op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER Je staat in voor: Het industrieel isoleren Het plaatsen van dakgoten Het correct kunnen passen en meten Een verzorgde afwerking

  • POETSHULP Regio Zammel en Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • telecomtechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ABSOTECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jobaanbieding als telecomtechnieker op zelfstandige basis. Bent u de kandidaat die wij zoeken? Absotech bvba is een jong bedrijf dat sinds 2010 technische interventies uitvoert in onderaanneming van Proximus. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker op zelfstandige basis die de Vlaamse rand rond Brussel kan bedienen. De job bestaat in het uitvoeren van technische installaties voor telefoon, internet en digitale tv bij Proximus klanten alsook het verhelpen van storingen op de telecominstallaties. Het profiel dat wij zoeken heeft een basiskennis elektriciteit en computer en dient in het bezit te zijn van een B-rijbewijs. U moet een BTW-nummer hebben of bereid zijn er één aan te vragen. Het is eveneens belangrijk om autonoom te kunnen werken en werkinstructies te volgen. De geschikte medewerker moet tot slot flexibel, klantgericht en sociaalvaardig zijn, vereiste talenkennis: frans en nederlands. Indien u interesse heeft in deze vacature, dient u eerst deel te nemen aan een screening. Indien u slaagt voor deze screening, kunt u starten aan de opleiding. Bent u de kandidaat die wij zoeken, gelieve dan uw cv met korte motivatie te bezorgen aan Absotech bvba Patrick Van Pestel E-mail: [email protected] Voor extra informatie en ondersteuning bij het opstarten van een zelfstandige activiteit kan u ook bij VDAB terecht, zie http://vdab.be/werkinzicht/zelfstandige.shtml er zijn nu ook ondersteunende maatregelen voor werklozen die een eigen zaak willen starten, meer info: http://www.maakwerkvanjezaak.be/ Bent u 50+? Dan kan u hier ook veel nuttige informatie vinden: http://www.neosvzw.be/page?orl=10171&ssn=&lng=1&pge=4948

  • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Werfreserve

    U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • keukenmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van Slachthuis Eisden NV in sociale netwerken
Look for responds of Slachthuis Eisden NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Slachthuis Eisden NV. Laat een reactie achter voor Slachthuis Eisden NV. Slachthuis Eisden NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Slachthuis Eisden NV. Leave a respond for Slachthuis Eisden NV. Slachthuis Eisden NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Slachthuis Eisden NV op de google maps. Adres en contacten Slachthuis Eisden NV
Location of Slachthuis Eisden NV on the google maps. Address and contacts of Slachthuis Eisden NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Slachthuis Eisden NV Slachthuis Eisden NV: LEEMANS DIRK | Vastiau-Godeau NV | MARLEEN DEWULF | OROFORM DENTAL TEAM | BRIGITTE CHARLEZ

Other related companies as Slachthuis Eisden NV: LEEMANS DIRK | Vastiau-Godeau NV | MARLEEN DEWULF | OROFORM DENTAL TEAM | BRIGITTE CHARLEZ

Slachthuis Eisden NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Slachthuis Eisden NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02183776855. Het bedrijf Slachthuis Eisden NV bevindt zich op het adres: Vredestraat 36; 3630; Maasmechelen (Eisden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 728,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meat - Whol. Lijst met producten zijn Abattoirs; Butchers.
De hoofdactiviteit van Slachthuis Eisden NV is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Slachthuis Eisden NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Slachthuis Eisden NV, openstaande posities, locatie van Slachthuis Eisden NV op de kaart.

Slachthuis Eisden NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Slachthuis Eisden NV, company assigned to the tax number BE02183776855. The company Slachthuis Eisden NV is located at the address: Vredestraat 36; 3630; Maasmechelen (Eisden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 728,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meat - Whol. List of products are Abattoirs; Butchers.
The main activity of Slachthuis Eisden NV is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Slachthuis Eisden NV is not available. You also can look at reviews of Slachthuis Eisden NV, open positions, location of Slachthuis Eisden NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Slachthuis Eisden NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Slachthuis Eisden NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Slachthuis Eisden NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Slachthuis Eisden NV, employees, financial statistics.