Kobold Instrumentatie NV

Contactgegevens Kobold Instrumentatie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kobold Instrumentatie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kobold Instrumentatie NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Amandsstraat 2; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever), België

Telefoon (phone): 02 267 21 55 (+32-02 267 21 55) 02 267 21 55 (+32-02 267 21 55)

Fax (fax): 02 267 34 14 (+32-02 267 34 14) 02 267 34 14 (+32-02 267 34 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kobold Instrumentatie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kobold Instrumentatie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kobold Instrumentatie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kobold Instrumentatie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kobold Instrumentatie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kobold Instrumentatie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kobold Instrumentatie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kobold Instrumentatie NV
Products information Kobold Instrumentatie NV

BTW identificatienummer (tax): BE07269348144
Ondernemingsnummer: 7896392822
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Regulating systems

Product categorie (product category): Measuring and control apparatus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kobold Instrumentatie NV
(Get full report from official database of BE for Kobold Instrumentatie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kobold Instrumentatie NV
Addition kinds of activities for Kobold Instrumentatie NV

16290402. Landwinning | Land reclamation
17310303. Specialisatie van geluidsapparatuur | Sound equipment specialization
22950203. Garen, plastic bekleed: gemaakt van gekochte garens | Yarns, plastic coated: made from purchased yarns
33550102. Spoelen, draadaluminium: gemaakt in walsen | Coils, wire aluminum: made in rolling mills
51490304. Hop extract | Hop extract
87429905. Management informatie systeem consultant | Management information systems consultant

Werken bij Kobold Instrumentatie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kobold Instrumentatie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kobold Instrumentatie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kobold Instrumentatie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • uitsorteerder schroot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitsorteren van kleine stukjes PVC uit oud ijzer en schroot.

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Administratief Bediende Facturatie - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Facturatie (M/V). Dit is voor een onderneming in Brugge. De verantwoordelijkheden als Administratief Bediende Facturatie zijn: je maakt facturen op; je verstuurt rappels en volgt deze op; je verricht betalingen; je biedt ondersteuning naar inboekwerk toe; je bent back-up van het secretariaat. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Leercontract

    Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

  • Creatieve KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je ondersteunt de kok. Je bent creatief en je hebt fantasie voor de presentaties van de pancakes. Je staat ook in voor de afwas en het onderhoud van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Kobold Instrumentatie NV in sociale netwerken
Look for responds of Kobold Instrumentatie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kobold Instrumentatie NV. Laat een reactie achter voor Kobold Instrumentatie NV. Kobold Instrumentatie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kobold Instrumentatie NV. Leave a respond for Kobold Instrumentatie NV. Kobold Instrumentatie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kobold Instrumentatie NV op de google maps. Adres en contacten Kobold Instrumentatie NV
Location of Kobold Instrumentatie NV on the google maps. Address and contacts of Kobold Instrumentatie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Kobold Instrumentatie NV Kobold Instrumentatie NV: J FINET SCREEN SPRL | Cardoen D | Janssen Patsy | Aerts & Zonen | WILLY DEPOORTER

Other related companies as Kobold Instrumentatie NV: J FINET SCREEN SPRL | Cardoen D | Janssen Patsy | Aerts & Zonen | WILLY DEPOORTER

Kobold Instrumentatie NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kobold Instrumentatie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07269348144. Het bedrijf Kobold Instrumentatie NV bevindt zich op het adres: Sint-Amandsstraat 2; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Measuring and control apparatus. Lijst met producten zijn Regulating systems.
De hoofdactiviteit van Kobold Instrumentatie NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kobold Instrumentatie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kobold Instrumentatie NV, openstaande posities, locatie van Kobold Instrumentatie NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kobold Instrumentatie NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kobold Instrumentatie NV, company assigned to the tax number BE07269348144. The company Kobold Instrumentatie NV is located at the address: Sint-Amandsstraat 2; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Measuring and control apparatus. List of products are Regulating systems.
The main activity of Kobold Instrumentatie NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kobold Instrumentatie NV is not available. You also can look at reviews of Kobold Instrumentatie NV, open positions, location of Kobold Instrumentatie NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kobold Instrumentatie NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kobold Instrumentatie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kobold Instrumentatie NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kobold Instrumentatie NV, employees, financial statistics.