ELIMEX SA

Contactgegevens ELIMEX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELIMEX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELIMEX SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Broek 86; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe), België

Telefoon (phone): 02 465 40 15 (+32-02 465 40 15) 02 465 40 15 (+32-02 465 40 15)

Fax (fax): 02 465 59 00 (+32-02 465 59 00) 02 465 59 00 (+32-02 465 59 00)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELIMEX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELIMEX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELIMEX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELIMEX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELIMEX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELIMEX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELIMEX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELIMEX SA
Products information ELIMEX SA

BTW identificatienummer (tax): BE07320983886
Ondernemingsnummer: 5517852783
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 390,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Electronics - Equipment; Electronics - Components

Product categorie (product category): Measuring and control apparatus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELIMEX SA
(Get full report from official database of BE for ELIMEX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELIMEX SA
Addition kinds of activities for ELIMEX SA

22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton
28160103. Loodpigmenten: witte lood, loodoxiden, loodsulfaat | Lead pigments: white lead, lead oxides, lead sulfate
34699912. Drukkokers, gestempeld of getrokken metaal | Pressure cookers, stamped or drawn metal
51130205. Handdoeken, papier | Towels, paper
51440000. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
84129902. Museum | Museum
96119904. Algemeen economisch statistisch agentschap, overheid | General economic statistics agency, government

Werken bij ELIMEX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELIMEX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELIMEX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELIMEX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel onderhoudstechnieker / elektromechanicus (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische opleiding genoten en/of reeds ervaring opgedaan? Heb je zin om te werken aan projecten op lange termijn? Voel je je als technieker thuis in een productieomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij werven doorlopend technische profielen aan voor regio Vlaams-Brabant.

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • bakker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

  • Huishoudhulp in Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • verantwoordelijke bakkerij (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: DKN FOOD MARKET

    Type: Vaste Job

    * afbakken van brood en koffiekoeken * ervoor zorgen dat de bakkerij op tijd gevuld en netjes is * indien nodig in de voormiddag bijbakken *opvolgen van de stock en opmaken van bestellingen *naast de bakkerij mag je ook bijstaan in de winkel

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: PAUWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

  • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Intys HR

    Type: Werfreserve

    experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

Zoek naar antwoorden van ELIMEX SA in sociale netwerken
Look for responds of ELIMEX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELIMEX SA. Laat een reactie achter voor ELIMEX SA. ELIMEX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELIMEX SA. Leave a respond for ELIMEX SA. ELIMEX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELIMEX SA op de google maps. Adres en contacten ELIMEX SA
Location of ELIMEX SA on the google maps. Address and contacts of ELIMEX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ELIMEX SA ELIMEX SA: Vanhooren L | JOANNES DESMEDT | VCLB-CENTRUM | Den Artiest | A. MACHTELINCKX

Other related companies as ELIMEX SA: Vanhooren L | JOANNES DESMEDT | VCLB-CENTRUM | Den Artiest | A. MACHTELINCKX

ELIMEX SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELIMEX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07320983886. Het bedrijf ELIMEX SA bevindt zich op het adres: Rue du Broek 86; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 390,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Measuring and control apparatus. Lijst met producten zijn Electronics - Equipment; Electronics - Components.
De hoofdactiviteit van ELIMEX SA is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELIMEX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELIMEX SA, openstaande posities, locatie van ELIMEX SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELIMEX SA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELIMEX SA, company assigned to the tax number BE07320983886. The company ELIMEX SA is located at the address: Rue du Broek 86; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 390,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Measuring and control apparatus. List of products are Electronics - Equipment; Electronics - Components.
The main activity of ELIMEX SA is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ELIMEX SA is not available. You also can look at reviews of ELIMEX SA, open positions, location of ELIMEX SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELIMEX SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELIMEX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELIMEX SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELIMEX SA, employees, financial statistics.