ABB ELECTRO

Contactgegevens ABB ELECTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABB ELECTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABB ELECTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoge Wei 27; 1930; Zaventem (Nossegem), België

Telefoon (phone): 02 718 63 11; 02 718 67 04; 02 718 68 31 (+32-02 718 63 11; 02 718 67 04; 02 718 68 31) 02 718 63 11; 02 718 67 04; 02 718 68 31 (+32-02 718 63 11; 02 718 67 04; 02 718 68 31)

Fax (fax): 02 718 66 66; 02 718 68 31; 02 718 67 04 (+32-02 718 66 66; 02 718 68 31; 02 718 67 04) 02 718 66 66; 02 718 68 31; 02 718 67 04 (+32-02 718 66 66; 02 718 68 31; 02 718 67 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABB ELECTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABB ELECTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABB ELECTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABB ELECTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABB ELECTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABB ELECTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABB ELECTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABB ELECTRO
Products information ABB ELECTRO

BTW identificatienummer (tax): BE02982482910
Ondernemingsnummer: 4110504150
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Electric contractors - Housewiring; Air conditioning - Installation; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Management & maintenance of technical installations; Industrial automation

Product categorie (product category): Measuring and control apparatus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABB ELECTRO
(Get full report from official database of BE for ABB ELECTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABB ELECTRO
Addition kinds of activities for ABB ELECTRO

1541. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
478904. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services
13890102. Derrick gebouw, reparatie en ontmanteling | Derrick building, repairing, and dismantling
36999901. Reinigingsapparatuur, ultrasone, behalve medische en tandheelkundige | Cleaning equipment, ultrasonic, except medical and dental
59470103. Cadeaumanden | Gift baskets
73891500. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services

Werken bij ABB ELECTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABB ELECTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABB ELECTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABB ELECTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • Servicetechnieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf met specialisatie in sectionale poorten zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Ben jij graag op de baan? Heb je technisch inzicht? Is het oplossen van storingen een uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu! Als servicetechnieker zal je instaan voor: Onderhoud aan sectionale poorten Herstellen van sectionale poorten Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en elektronisch vlak

  • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Technieken Bogaerts

    Type: Vaste Job

    Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

Zoek naar antwoorden van ABB ELECTRO in sociale netwerken
Look for responds of ABB ELECTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABB ELECTRO. Laat een reactie achter voor ABB ELECTRO. ABB ELECTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABB ELECTRO. Leave a respond for ABB ELECTRO. ABB ELECTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABB ELECTRO op de google maps. Adres en contacten ABB ELECTRO
Location of ABB ELECTRO on the google maps. Address and contacts of ABB ELECTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come ABB ELECTRO ABB ELECTRO: A. HUMBLET | BOUCHERIE MICHEL | JOHAN MESTDAGH | IMMOTIMA | KMP & Swinnen Schoenen

Other related companies as ABB ELECTRO: A. HUMBLET | BOUCHERIE MICHEL | JOHAN MESTDAGH | IMMOTIMA | KMP & Swinnen Schoenen

ABB ELECTRO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABB ELECTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02982482910. Het bedrijf ABB ELECTRO bevindt zich op het adres: Hoge Wei 27; 1930; Zaventem (Nossegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Measuring and control apparatus. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring; Air conditioning - Installation; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Management & maintenance of technical installations; Industrial automation.
De hoofdactiviteit van ABB ELECTRO is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABB ELECTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABB ELECTRO, openstaande posities, locatie van ABB ELECTRO op de kaart.

ABB ELECTRO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABB ELECTRO, company assigned to the tax number BE02982482910. The company ABB ELECTRO is located at the address: Hoge Wei 27; 1930; Zaventem (Nossegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Measuring and control apparatus. List of products are Electric contractors - Housewiring; Air conditioning - Installation; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Management & maintenance of technical installations; Industrial automation.
The main activity of ABB ELECTRO is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABB ELECTRO is not available. You also can look at reviews of ABB ELECTRO, open positions, location of ABB ELECTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABB ELECTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABB ELECTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABB ELECTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABB ELECTRO, employees, financial statistics.