DEGAND F. SPRL

Contactgegevens DEGAND F. SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEGAND F. SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEGAND F. SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SOMBRESTRAAT 30; 1200; BRUSSEL-SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE, België

Telefoon (phone): 27703604 (+32-27703604) 27703604 (+32-27703604)

Fax (fax): +32 (53) 626-70-47 +32 (53) 626-70-47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEGAND F. SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEGAND F. SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEGAND F. SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEGAND F. SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEGAND F. SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEGAND F. SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEGAND F. SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEGAND F. SPRL
Products information DEGAND F. SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08207305908
Ondernemingsnummer: 1169189453
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Concessionnaires, Carrossiers.

Product categorie (product category): Mazda. Mazda. V茅hicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEGAND F. SPRL
(Get full report from official database of BE for DEGAND F. SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEGAND F. SPRL
Addition kinds of activities for DEGAND F. SPRL

458101. Hangars en andere vliegtuigopslagfaciliteiten | Hangars and other aircraft storage facilities
20610200. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
36430105. Sokken, elektrisch | Sockets, electric
38259900. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
38410410. Instrumenten, microchirurgische: behalve electromedical | Instruments, microsurgical: except electromedical

Werken bij DEGAND F. SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEGAND F. SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEGAND F. SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEGAND F. SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • bijverdienste ochtend: laden en lossen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een intussen zeer bekend bedrijf gespecialiseerd in het verkopen en aan-huis-leveren van electronica en witgoed, zijn wij op zoek naar gemotiveerde werkkrachten die een graag een centje zouden bijverdienen. Je werkdag start om 4u. Je staat in voor het laden en lossen van de bezorgbussen met witgoed. Deze goederen dienen eerst gescand te worden en daarna worden deze in de bussen gezet volgens een welbepaald patroon. Om 7.30u dienen alle bussen geladen te zijn zodat ze naar de klanten kunnen vertrekken, hier eindigt jouw werkdag. De job wordt geleerd op de werkvloer! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vroege vogels die willen bijleren en echt willen werken, ook op zaterdag

  • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Merksplas (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Panos Rail Herentals

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • Grondwerker (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Verrebroek zijn we op zoek naar een grondwerker TAKEN: - Je graaft en dicht putten en sleuven - Je legt klinkers en boordstenen

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van DEGAND F. SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DEGAND F. SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEGAND F. SPRL. Laat een reactie achter voor DEGAND F. SPRL. DEGAND F. SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEGAND F. SPRL. Leave a respond for DEGAND F. SPRL. DEGAND F. SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEGAND F. SPRL op de google maps. Adres en contacten DEGAND F. SPRL
Location of DEGAND F. SPRL on the google maps. Address and contacts of DEGAND F. SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DEGAND F. SPRL DEGAND F. SPRL: LILLY SERVICES SA | Rosseel Ronny | Freddy's Haarmode | DE COENE FURNITURE | VERBEKE

Other related companies as DEGAND F. SPRL: LILLY SERVICES SA | Rosseel Ronny | Freddy's Haarmode | DE COENE FURNITURE | VERBEKE

DEGAND F. SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEGAND F. SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207305908. Het bedrijf DEGAND F. SPRL bevindt zich op het adres: SOMBRESTRAAT 30; 1200; BRUSSEL-SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mazda. Mazda. V茅hicules automobiles. Lijst met producten zijn Services: Concessionnaires, Carrossiers..
De hoofdactiviteit van DEGAND F. SPRL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEGAND F. SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEGAND F. SPRL, openstaande posities, locatie van DEGAND F. SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEGAND F. SPRL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEGAND F. SPRL, company assigned to the tax number BE08207305908. The company DEGAND F. SPRL is located at the address: SOMBRESTRAAT 30; 1200; BRUSSEL-SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mazda. Mazda. V茅hicules automobiles. List of products are Services: Concessionnaires, Carrossiers..
The main activity of DEGAND F. SPRL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEGAND F. SPRL is not available. You also can look at reviews of DEGAND F. SPRL, open positions, location of DEGAND F. SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEGAND F. SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEGAND F. SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEGAND F. SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEGAND F. SPRL, employees, financial statistics.