CBC ELECTRO

Contactgegevens CBC ELECTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CBC ELECTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CBC ELECTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDLAAN 15; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56364700 (+32-56364700) 56364700 (+32-56364700)

Fax (fax): +32 (51) 592-14-66 +32 (51) 592-14-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CBC ELECTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CBC ELECTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CBC ELECTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CBC ELECTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CBC ELECTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CBC ELECTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CBC ELECTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CBC ELECTRO
Products information CBC ELECTRO

BTW identificatienummer (tax): BE03127777099
Ondernemingsnummer: 2683654785
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Fournitures pour ?lectriciens.

Product categorie (product category): Mat茅riel 茅lectrique and 茅lectronique Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CBC ELECTRO
(Get full report from official database of BE for CBC ELECTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CBC ELECTRO
Addition kinds of activities for CBC ELECTRO

243199. Millwork, nec | Millwork, nec
329100. Schuurproducten | Abrasive products
344302. Warmtewisselaars, condensatoren en componenten | Heat exchangers, condensers, and components
353203. Crushing, pulveriseren en screening apparatuur | Crushing, pulverizing, and screening equipment
23290303. Voetbaluniforms: mannen, jongeren en jongens | Football uniforms: men's, youths', and boys'
34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
37280305. Duikremmen, vliegtuigen | Dive brakes, aircraft

Werken bij CBC ELECTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CBC ELECTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CBC ELECTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CBC ELECTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • Elektricien (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar een elektricien om te werken op verplaatsing. Je vertrekt dagelijks rond 06u à 06u30 te Balen. Je zal voornamelijk werken uitvoeren in openbare gebouwen, kantoorgebouwen, feestzalen, sportcomplexen, musea, luchthavens, banken, rust- en ziekenhuizen, scholen, enz.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hingene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HINGENE)

    Regio: HINGENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Student LEEN BAKKER - Regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als Student bij Leen Bakker sta je in voor het controleren van de leveringen, inéén knutselen van de meubelen, opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen.

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van CBC ELECTRO in sociale netwerken
Look for responds of CBC ELECTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CBC ELECTRO. Laat een reactie achter voor CBC ELECTRO. CBC ELECTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CBC ELECTRO. Leave a respond for CBC ELECTRO. CBC ELECTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CBC ELECTRO op de google maps. Adres en contacten CBC ELECTRO
Location of CBC ELECTRO on the google maps. Address and contacts of CBC ELECTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come CBC ELECTRO CBC ELECTRO: BELLINI | FOTO-STUDIO JULIENNE | STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | Allegretto | Gesplan SA

Other related companies as CBC ELECTRO: BELLINI | FOTO-STUDIO JULIENNE | STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | Allegretto | Gesplan SA

CBC ELECTRO is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CBC ELECTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03127777099. Het bedrijf CBC ELECTRO bevindt zich op het adres: NOORDLAAN 15; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 673,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riel 茅lectrique and 茅lectronique Gr. Lijst met producten zijn Produits: Fournitures pour ?lectriciens..
De hoofdactiviteit van CBC ELECTRO is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CBC ELECTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CBC ELECTRO, openstaande posities, locatie van CBC ELECTRO op de kaart.

CBC ELECTRO is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CBC ELECTRO, company assigned to the tax number BE03127777099. The company CBC ELECTRO is located at the address: NOORDLAAN 15; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 673,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riel 茅lectrique and 茅lectronique Gr. List of products are Produits: Fournitures pour ?lectriciens..
The main activity of CBC ELECTRO is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CBC ELECTRO is not available. You also can look at reviews of CBC ELECTRO, open positions, location of CBC ELECTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CBC ELECTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CBC ELECTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CBC ELECTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CBC ELECTRO, employees, financial statistics.