KEY LOCK SECURITY

Contactgegevens KEY LOCK SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEY LOCK SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEY LOCK SECURITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BONNE FEMME 30; 4030; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43432843 (+32-43432843) 43432843 (+32-43432843)

Fax (fax): +32 (69) 526-20-65 +32 (69) 526-20-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEY LOCK SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEY LOCK SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEY LOCK SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEY LOCK SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEY LOCK SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEY LOCK SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEY LOCK SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEY LOCK SECURITY
Products information KEY LOCK SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE01263397216
Ondernemingsnummer: 9287536621
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 280,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activit茅s: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits: Chronom猫tres Enregistreurs & Pointeuses, Mat茅riel de Contr?le d'Acc猫s.

Product categorie (product category): Mat茅riel scientifique and technique Fab. Installation 茅lectrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEY LOCK SECURITY
(Get full report from official database of BE for KEY LOCK SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEY LOCK SECURITY
Addition kinds of activities for KEY LOCK SECURITY

356300. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
374302. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
519199. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
01610411. Spinazie boerderij | Spinach farm
17999902. Kunstgrasinstallatie | Artificial turf installation
20460300. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
26790702. Golfkarton: gemaakt van aangekocht materiaal | Corrugated paper: made from purchased material
38250204. Bruggen: kelvin, wheatstone, vacuümbuis, megohm, etc. | Bridges: kelvin, wheatstone, vacuum tube, megohm, etc.
51990206. Kerstbomen, met inbegrip van kunstmatige | Christmas trees, including artificial
75390400. Remdiensten | Brake services

Werken bij KEY LOCK SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEY LOCK SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEY LOCK SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEY LOCK SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

Zoek naar antwoorden van KEY LOCK SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of KEY LOCK SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEY LOCK SECURITY. Laat een reactie achter voor KEY LOCK SECURITY. KEY LOCK SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEY LOCK SECURITY. Leave a respond for KEY LOCK SECURITY. KEY LOCK SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEY LOCK SECURITY op de google maps. Adres en contacten KEY LOCK SECURITY
Location of KEY LOCK SECURITY on the google maps. Address and contacts of KEY LOCK SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come KEY LOCK SECURITY KEY LOCK SECURITY: BUYSSE TOM | ALUBOUW CONSTRUCTIES | JOOST COUWBERGHS | Vice-Consulaat van Spanje | T.I.S.

Other related companies as KEY LOCK SECURITY: BUYSSE TOM | ALUBOUW CONSTRUCTIES | JOOST COUWBERGHS | Vice-Consulaat van Spanje | T.I.S.

KEY LOCK SECURITY is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEY LOCK SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263397216. Het bedrijf KEY LOCK SECURITY bevindt zich op het adres: RUE BONNE FEMME 30; 4030; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 280,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riel scientifique and technique Fab. Installation 茅lectrique industrielle. Lijst met producten zijn Activit茅s: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits: Chronom猫tres Enregistreurs & Pointeuses, Mat茅riel de Contr?le d'Acc猫s..
De hoofdactiviteit van KEY LOCK SECURITY is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEY LOCK SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEY LOCK SECURITY, openstaande posities, locatie van KEY LOCK SECURITY op de kaart.

KEY LOCK SECURITY is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEY LOCK SECURITY, company assigned to the tax number BE01263397216. The company KEY LOCK SECURITY is located at the address: RUE BONNE FEMME 30; 4030; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 280,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riel scientifique and technique Fab. Installation 茅lectrique industrielle. List of products are Activit茅s: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits: Chronom猫tres Enregistreurs & Pointeuses, Mat茅riel de Contr?le d'Acc猫s..
The main activity of KEY LOCK SECURITY is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KEY LOCK SECURITY is not available. You also can look at reviews of KEY LOCK SECURITY, open positions, location of KEY LOCK SECURITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEY LOCK SECURITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEY LOCK SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEY LOCK SECURITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEY LOCK SECURITY, employees, financial statistics.