VAN MARCKE

Contactgegevens VAN MARCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MARCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MARCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERZET 14; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92234034 (+32-92234034) 92234034 (+32-92234034)

Fax (fax): +32 (69) 103-70-57 +32 (69) 103-70-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MARCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MARCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MARCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MARCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MARCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MARCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MARCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MARCKE
Products information VAN MARCKE

BTW identificatienummer (tax): BE05621948242
Ondernemingsnummer: 3930877685
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: Mat茅riel de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Mat茅riel pour plomberie and chauffage Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MARCKE
(Get full report from official database of BE for VAN MARCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MARCKE
Addition kinds of activities for VAN MARCKE

02599901. Duck boerderij | Duck farm
16290103. Dam constructie | Dam construction
31999906. Embossed lederwaren | Embossed leather goods
34930200. Koud gevormde veren | Cold formed springs
35440103. Sterfveren | Die springs
50149903. Banden en buis reparatie materialen | Tire and tube repair materials
50230104. Glaswerk | Glassware

Werken bij VAN MARCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MARCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MARCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MARCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • Inpakmedewerker koekjes - 2 ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

  • Nachtverpleegkundige 50% (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verpleegkundige in de nacht houd je je bezig met de zorg in de nacht. Je verleent zorg aan een gevarieerde groep mensen, weet hoe te handelen in onverwachte situaties en kan nauw samenwerken met verschillende disciplines. Naast alle verpleegtechnische handelingen ben je goed in het observeren, screenen, verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten. Jij kan je deskundigheid in de nacht inzetten en krijgt energie van het bundelen van krachten met collega's en verschillende disciplines.

  • Monteur centrale verwarming en/of sanitair en/of HVAC (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit regio KUURNE zijn we dringend op zoek naar monteur centrale verwarming en/ of sanitair en/ of HVAC om hun team te versterken. Voor deze vacature als arbeider bouw zullen onderstaande functies jouw dagtaak omvatten: je installeert ventilatiesystemen (HVAC) en rookgasafvoeren in: woningen appartementen scholen en rust- en verzorgingstehuizen. je plaats centrale verwarming en/ of sanitair in utiliteitsgebouwen. een binnen- of buitenvoeler installeren en afstellen voor het regelen van de temperatuur een centraal airconditioningssysteem installeren een installatie voor gecontroleerde mechanische ventilatie (GMV) installeren of vervangen defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Boechout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

Zoek naar antwoorden van VAN MARCKE in sociale netwerken
Look for responds of VAN MARCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MARCKE. Laat een reactie achter voor VAN MARCKE. VAN MARCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MARCKE. Leave a respond for VAN MARCKE. VAN MARCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MARCKE op de google maps. Adres en contacten VAN MARCKE
Location of VAN MARCKE on the google maps. Address and contacts of VAN MARCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MARCKE VAN MARCKE: CENTRALE TOURN. RAMONAGE | Abisco NV | H. GOOSSENS | M. TOETENEL | Chemoul M

Other related companies as VAN MARCKE: CENTRALE TOURN. RAMONAGE | Abisco NV | H. GOOSSENS | M. TOETENEL | Chemoul M

VAN MARCKE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MARCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05621948242. Het bedrijf VAN MARCKE bevindt zich op het adres: OVERZET 14; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riel pour plomberie and chauffage Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van VAN MARCKE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MARCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MARCKE, openstaande posities, locatie van VAN MARCKE op de kaart.

VAN MARCKE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN MARCKE, company assigned to the tax number BE05621948242. The company VAN MARCKE is located at the address: OVERZET 14; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riel pour plomberie and chauffage Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Produits: Mat茅riel de Chauffage Central..
The main activity of VAN MARCKE is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MARCKE is not available. You also can look at reviews of VAN MARCKE, open positions, location of VAN MARCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MARCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MARCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MARCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MARCKE, employees, financial statistics.