A-A-WEYN LAUWERS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • A-A-WEYN LAUWERS
Private companiesReal Estate • A-A-WEYN LAUWERS

Contactgegevens A-A-WEYN LAUWERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-A-WEYN LAUWERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-A-WEYN LAUWERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEPARK-NOORD 12; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37763413 (+32-37763413) 37763413 (+32-37763413)

Fax (fax): +32 (61) 164-18-98 +32 (61) 164-18-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-A-WEYN LAUWERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-A-WEYN LAUWERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-A-WEYN LAUWERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-A-WEYN LAUWERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-A-WEYN LAUWERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-A-WEYN LAUWERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-A-WEYN LAUWERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-A-WEYN LAUWERS
Products information A-A-WEYN LAUWERS

BTW identificatienummer (tax): BE09778625488
Ondernemingsnummer: 1458404541
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Mat茅riel de Chauffage Central.. Produits: Robinets & Fili猫res.

Product categorie (product category): Mat茅riel pour plomberie and chauffage Machines-outils Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-A-WEYN LAUWERS
(Get full report from official database of BE for A-A-WEYN LAUWERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-A-WEYN LAUWERS
Addition kinds of activities for A-A-WEYN LAUWERS

561199. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec
611199. Federaal en federaal gesponsord krediet, nec | Federal and federally sponsored credit, nec
805200. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
17990505. Landreiniging en onderhoud | Shore cleaning and maintenance
32510209. Silo tegel | Silo tile
36340500. Persoonlijke elektrische apparaten | Personal electrical appliances
59450103. Hobby's, nec | Hobbies, nec
72990504. Trouwconsultant | Wedding consultant

Werken bij A-A-WEYN LAUWERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-A-WEYN LAUWERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-A-WEYN LAUWERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-A-WEYN LAUWERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • Assistent broedmeester (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en vooral strijken

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Leuke studentenjob regio Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie winkel regio Waregem die in oktober een leuke actie op poten zet gaat MOVE op zoek naar studenten. Wanneer? 6, 7, 14, 20, 21, en 28 oktober Wat? De klant plezieren met een mooi geschenk bij aankoop van een bepaald bedrag. Zeer mooie, leuke studentenjob!

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Productiemedewerk(st)ers staalvlechten 3-ploegen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BELTEC

    Type: Vaste Job

    Op de vlechterijafdeling (PTFE-slangen machinaal omvlechten met staaldraad) sta je in voor: Manuele metingen Kwaliteitscontroles Machinebediening In/afstellen van bobijnen Kleine storingen oplossen -...

  • Technieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: CLAES KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s beheer je verschillende koel- en vriesinstallaties alsook airconditionings bij onze klanten. Je zoekt de verschillende defecten op en herstelt ze op een duurzame manier. Niet alleen plaatsen we installaties, ook zorgen we voor onderhoud zodat de toestellen efficiënt werken. Verder heb je interesse om installaties te verbeteren en zo de kwaliteit en de comfort voor de klanten te verbeteren.

  • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WOK DYNASTY

    Type: Vaste Job

    Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

Zoek naar antwoorden van A-A-WEYN LAUWERS in sociale netwerken
Look for responds of A-A-WEYN LAUWERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-A-WEYN LAUWERS. Laat een reactie achter voor A-A-WEYN LAUWERS. A-A-WEYN LAUWERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-A-WEYN LAUWERS. Leave a respond for A-A-WEYN LAUWERS. A-A-WEYN LAUWERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-A-WEYN LAUWERS op de google maps. Adres en contacten A-A-WEYN LAUWERS
Location of A-A-WEYN LAUWERS on the google maps. Address and contacts of A-A-WEYN LAUWERS

Andere gerelateerde bedrijven als come A-A-WEYN LAUWERS A-A-WEYN LAUWERS: Vanstipelen W | Meire & zn | CAVRENNE J-C | WASE WERKPLAATS | ATLANTICWEB

Other related companies as A-A-WEYN LAUWERS: Vanstipelen W | Meire & zn | CAVRENNE J-C | WASE WERKPLAATS | ATLANTICWEB

A-A-WEYN LAUWERS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A-A-WEYN LAUWERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09778625488. Het bedrijf A-A-WEYN LAUWERS bevindt zich op het adres: INDUSTRIEPARK-NOORD 12; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riel pour plomberie and chauffage Machines-outils Gr. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel de Chauffage Central.. Produits: Robinets & Fili猫res..
De hoofdactiviteit van A-A-WEYN LAUWERS is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-A-WEYN LAUWERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-A-WEYN LAUWERS, openstaande posities, locatie van A-A-WEYN LAUWERS op de kaart.

A-A-WEYN LAUWERS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is A-A-WEYN LAUWERS, company assigned to the tax number BE09778625488. The company A-A-WEYN LAUWERS is located at the address: INDUSTRIEPARK-NOORD 12; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riel pour plomberie and chauffage Machines-outils Gr. List of products are Produits: Mat茅riel de Chauffage Central.. Produits: Robinets & Fili猫res..
The main activity of A-A-WEYN LAUWERS is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A-A-WEYN LAUWERS is not available. You also can look at reviews of A-A-WEYN LAUWERS, open positions, location of A-A-WEYN LAUWERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-A-WEYN LAUWERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-A-WEYN LAUWERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-A-WEYN LAUWERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-A-WEYN LAUWERS, employees, financial statistics.