VIESSMANN BELGIUM

Contactgegevens VIESSMANN BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIESSMANN BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIESSMANN BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERMESSTRAAT 14; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27120666 (+32-27120666) 27120666 (+32-27120666)

Fax (fax): +32 (15) 517-38-38 +32 (15) 517-38-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIESSMANN BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIESSMANN BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIESSMANN BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIESSMANN BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIESSMANN BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIESSMANN BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIESSMANN BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIESSMANN BELGIUM
Products information VIESSMANN BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE03503784179
Ondernemingsnummer: 8246307373
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits: Mat茅riel de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIESSMANN BELGIUM
(Get full report from official database of BE for VIESSMANN BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIESSMANN BELGIUM
Addition kinds of activities for VIESSMANN BELGIUM

1771. Concreet werk | Concrete work
3625. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
37280302. Vliegtuig remuitbreiders | Airplane brake expanders
38269916. Oppervlakteanalysatoren | Surface area analyzers
50630218. schakelmateriaal | Switchgear

Werken bij VIESSMANN BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIESSMANN BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIESSMANN BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIESSMANN BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • technisch en administratieve asisstent (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken wij een technisch en administratieve assitent. Je coördineert en beheert de dagelijkse activiteiten en ondersteunt de administratie die gerelateerd is aan de facilitaire diensten. Je coordineert de volledige infrastructuur en voorziet alle nutsvoorzieningen (onder andere herstellingen) en de beveiliging van het gebouw. Voor diverse projecten werk je samen met de IT-diensten. Voor de technische dienst verzorg je onder meer het nazicht van de facturatie en klassement. Je volgt de projecten op en verwerkt de volledige administratie hiervan.

  • Leraar Basisonderwijs (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht in het 3de leerjaar.

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

  • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

Zoek naar antwoorden van VIESSMANN BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of VIESSMANN BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIESSMANN BELGIUM. Laat een reactie achter voor VIESSMANN BELGIUM. VIESSMANN BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIESSMANN BELGIUM. Leave a respond for VIESSMANN BELGIUM. VIESSMANN BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIESSMANN BELGIUM op de google maps. Adres en contacten VIESSMANN BELGIUM
Location of VIESSMANN BELGIUM on the google maps. Address and contacts of VIESSMANN BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come VIESSMANN BELGIUM VIESSMANN BELGIUM: HUIS SIRIKIT | AVEZ INDUS ELEKTRO | RIKA PARIDAEN | ALAIN LETOT | Trianda

Other related companies as VIESSMANN BELGIUM: HUIS SIRIKIT | AVEZ INDUS ELEKTRO | RIKA PARIDAEN | ALAIN LETOT | Trianda

VIESSMANN BELGIUM is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIESSMANN BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03503784179. Het bedrijf VIESSMANN BELGIUM bevindt zich op het adres: HERMESSTRAAT 14; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van VIESSMANN BELGIUM is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIESSMANN BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIESSMANN BELGIUM, openstaande posities, locatie van VIESSMANN BELGIUM op de kaart.

VIESSMANN BELGIUM is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIESSMANN BELGIUM, company assigned to the tax number BE03503784179. The company VIESSMANN BELGIUM is located at the address: HERMESSTRAAT 14; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr. List of products are Produits: Mat茅riel de Chauffage Central..
The main activity of VIESSMANN BELGIUM is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VIESSMANN BELGIUM is not available. You also can look at reviews of VIESSMANN BELGIUM, open positions, location of VIESSMANN BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIESSMANN BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIESSMANN BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIESSMANN BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIESSMANN BELGIUM, employees, financial statistics.