BWT WASSERTECHNIK BELGIUM

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • BWT WASSERTECHNIK BELGIUM
Private companiesPrimary Metal Industries • BWT WASSERTECHNIK BELGIUM

Contactgegevens BWT WASSERTECHNIK BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BWT WASSERTECHNIK BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

BWT WASSERTECHNIK BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 633; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27580310 (+32-27580310) 27580310 (+32-27580310)

Fax (fax): +32 (87) 154-33-97 +32 (87) 154-33-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BWT WASSERTECHNIK BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BWT WASSERTECHNIK BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BWT WASSERTECHNIK BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BWT WASSERTECHNIK BELGIUM
Products information BWT WASSERTECHNIK BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE08388580322
Ondernemingsnummer: 7946655273
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits: Adoucisseurs d'Eau.

Product categorie (product category): Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BWT WASSERTECHNIK BELGIUM
(Get full report from official database of BE for BWT WASSERTECHNIK BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor BWT WASSERTECHNIK BELGIUM
Addition kinds of activities for BWT WASSERTECHNIK BELGIUM

252202. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
07230109. Diensten voor tabaksclassificatie | Tobacco grading services
14999907. Grahamite mijnbouw | Grahamite mining
23710104. Jassen, vacht | Coats, fur
28210201. Acrylharsen | Acrylic resins
28650305. Benzol (industriële organische chemische stof) | Benzol (industrial organic chemical)
33130000. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
79910201. Reductie faciliteit | Reducing facility
87439902. Promotie service | Promotion service

Werken bij BWT WASSERTECHNIK BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BWT WASSERTECHNIK BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIAVERA

    Type: Studentenjob

    The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Leercontract

    Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van BWT WASSERTECHNIK BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. Laat een reactie achter voor BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. BWT WASSERTECHNIK BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. Leave a respond for BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. BWT WASSERTECHNIK BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BWT WASSERTECHNIK BELGIUM op de google maps. Adres en contacten BWT WASSERTECHNIK BELGIUM
Location of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM on the google maps. Address and contacts of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come BWT WASSERTECHNIK BELGIUM BWT WASSERTECHNIK BELGIUM: CAPTIF'COIFFURE | MEDIBEL NV-SA | P. SEUTIN | P. JONCKHEERE | THUISVERPLEGING JERUSALEM

Other related companies as BWT WASSERTECHNIK BELGIUM: CAPTIF'COIFFURE | MEDIBEL NV-SA | P. SEUTIN | P. JONCKHEERE | THUISVERPLEGING JERUSALEM

BWT WASSERTECHNIK BELGIUM is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388580322. Het bedrijf BWT WASSERTECHNIK BELGIUM bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 633; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr. Lijst met producten zijn Produits: Adoucisseurs d'Eau..
De hoofdactiviteit van BWT WASSERTECHNIK BELGIUM is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BWT WASSERTECHNIK BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, openstaande posities, locatie van BWT WASSERTECHNIK BELGIUM op de kaart.

BWT WASSERTECHNIK BELGIUM is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, company assigned to the tax number BE08388580322. The company BWT WASSERTECHNIK BELGIUM is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 633; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr. List of products are Produits: Adoucisseurs d'Eau..
The main activity of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM is not available. You also can look at reviews of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, open positions, location of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, employees, financial statistics.