LUCIEN DECAMPS

Contactgegevens LUCIEN DECAMPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN DECAMPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN DECAMPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BAUDOUIN IV 14; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67553352 (+32-67553352) 67553352 (+32-67553352)

Fax (fax): +32 (14) 622-96-60 +32 (14) 622-96-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN DECAMPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN DECAMPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN DECAMPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN DECAMPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN DECAMPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN DECAMPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN DECAMPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN DECAMPS
Products information LUCIEN DECAMPS

BTW identificatienummer (tax): BE07979064941
Ondernemingsnummer: 8140289306
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LUCIEN DECAMPS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN DECAMPS
(Get full report from official database of BE for LUCIEN DECAMPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN DECAMPS
Addition kinds of activities for LUCIEN DECAMPS

14990110. Turquoise mijnbouw | Turquoise mining
16230203. Telefoon- en communicatielijnconstructie | Telephone and communication line construction
30890218. Tops: dispenser, shaker, etc .: kunststof | Tops: dispenser, shaker, etc.: plastics
39650200. Spelden en naalden | Pins and needles
79990300. Binnenhofclubs | Indoor court clubs
82999910. Meditatie therapie | Meditation therapy

Werken bij LUCIEN DECAMPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN DECAMPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN DECAMPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN DECAMPS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Asse en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudelijk hulp-regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Gent Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van LUCIEN DECAMPS in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN DECAMPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN DECAMPS. Laat een reactie achter voor LUCIEN DECAMPS. LUCIEN DECAMPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN DECAMPS. Leave a respond for LUCIEN DECAMPS. LUCIEN DECAMPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN DECAMPS op de google maps. Adres en contacten LUCIEN DECAMPS
Location of LUCIEN DECAMPS on the google maps. Address and contacts of LUCIEN DECAMPS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN DECAMPS LUCIEN DECAMPS: Europ Office Supplies | R.A.M.C. MARCHOIS | Loopmans Wim | HUIS JACQUELINE | FRANS VAN PARIJS

Other related companies as LUCIEN DECAMPS: Europ Office Supplies | R.A.M.C. MARCHOIS | Loopmans Wim | HUIS JACQUELINE | FRANS VAN PARIJS

LUCIEN DECAMPS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN DECAMPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979064941. Het bedrijf LUCIEN DECAMPS bevindt zich op het adres: RUE BAUDOUIN IV 14; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Producten gemaakt in LUCIEN DECAMPS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCIEN DECAMPS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN DECAMPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN DECAMPS, openstaande posities, locatie van LUCIEN DECAMPS op de kaart.

LUCIEN DECAMPS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN DECAMPS, company assigned to the tax number BE07979064941. The company LUCIEN DECAMPS is located at the address: RUE BAUDOUIN IV 14; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Products created in LUCIEN DECAMPS were not found.
The main activity of LUCIEN DECAMPS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN DECAMPS is not available. You also can look at reviews of LUCIEN DECAMPS, open positions, location of LUCIEN DECAMPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN DECAMPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN DECAMPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN DECAMPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN DECAMPS, employees, financial statistics.