MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS

Contactgegevens MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE THUIN 10; 6534; THUIN, België

Telefoon (phone): 71217790 (+32-71217790) 71217790 (+32-71217790)

Fax (fax): +32 (10) 702-22-45 +32 (10) 702-22-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS
Products information MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE07302307128
Ondernemingsnummer: 5037750244
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Orfèvrerie en Or, Orfèvrerie en Argent.

Product categorie (product category): Bijouteries and horlogeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS
(Get full report from official database of BE for MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS
Addition kinds of activities for MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS

5084. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment
807200. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
25319900. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
28999934. osseïne | Ossein
32559906. Mortels, klei vuurvast | Mortars, clay refractory
37289909. R en d door fabrikanten, vliegtuigonderdelen en hulpapparatuur | R and d by manuf., aircraft parts and auxiliary equipment
39149909. Bakjes, NK | Trays, nsk
50460306. Restaurantuitrusting en benodigdheden, nec | Restaurant equipment and supplies, nec
50729903. Chains | Chains

Werken bij MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

  • Magazijnier (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier: Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding alsook de distributie en het klaarmaken van de goederen. Kijk je de lading na en verzamel je de orders. Heb je geregeld contact met interne en externe klanten en leveranciers. Werk je op de computer via specifieke computerprogramma?s voor magazijnbeheer. Gebruik je machines om het laden en lossen te vergemakkelijken. Moet je werken met gevaarlijke goederen of stoffen. Beheer je de nodige administratie. Inventariseer je de goederen. Pas je verpakkingstechnieken toe. Gebruik je een scanner om codes in te lezen. Organiseer je het plaatsen van de goederen. Verstrek je productinformatie. Breng je etiketten aan en klasseer je de goederen.

  • Ruwbouw handlanger (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ruwbouwarbeider voor onze klant in regio Petegem sta je in voor volgende dagtaken: het assisteren van de kraanman de volledige opbouw van een zwembad (ruwbouw) uitvoeren het bijspringen waar nodig

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: VAN HAUT

    Type: Vaste Job

    Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Safety Expertise BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS. Laat een reactie achter voor MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS. MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS. Leave a respond for MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS. MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS op de google maps. Adres en contacten MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS
Location of MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS on the google maps. Address and contacts of MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS: De Geyter NV | VAN ROMPAEY ELEKTRO | Mio SA | Dekker R | Coast Construction NV

Other related companies as MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS: De Geyter NV | VAN ROMPAEY ELEKTRO | Mio SA | Dekker R | Coast Construction NV

MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07302307128. Het bedrijf MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS bevindt zich op het adres: ROUTE DE THUIN 10; 6534; THUIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bijouteries and horlogeries. Lijst met producten zijn Produits: Orfèvrerie en Or, Orfèvrerie en Argent..
De hoofdactiviteit van MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS, openstaande posities, locatie van MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS op de kaart.

MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS, company assigned to the tax number BE07302307128. The company MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS is located at the address: ROUTE DE THUIN 10; 6534; THUIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bijouteries and horlogeries. List of products are Produits: Orfèvrerie en Or, Orfèvrerie en Argent..
The main activity of MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS is not available. You also can look at reviews of MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS, open positions, location of MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS, employees, financial statistics.