LABO SINYAPKIN

Contactgegevens LABO SINYAPKIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABO SINYAPKIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABO SINYAPKIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE J. PH. DE LIMBOURG 78; 4900; SPA, België

Telefoon (phone): 87776035 (+32-87776035) 87776035 (+32-87776035)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABO SINYAPKIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABO SINYAPKIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABO SINYAPKIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABO SINYAPKIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABO SINYAPKIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABO SINYAPKIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABO SINYAPKIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABO SINYAPKIN
Products information LABO SINYAPKIN

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LABO SINYAPKIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABO SINYAPKIN
(Get full report from official database of BE for LABO SINYAPKIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABO SINYAPKIN
Addition kinds of activities for LABO SINYAPKIN

175102. Installatie van ramen en deuren en erectie | Window and door installation and erection
22310205. Wervelkleurige wolstofweefsels | Preshrinking wool broadwoven fabrics
24991006. Spigots, hout | Spigots, wood
32510208. Partitie tegel, klei | Partition tile, clay
34310104. Zinkjes: gelakt ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Sinks: enameled iron, cast iron, or pressed metal
72990400. Huis- en kinderopvang | House and babysitting services

Werken bij LABO SINYAPKIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABO SINYAPKIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABO SINYAPKIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABO SINYAPKIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

  • Magazijnier M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven magazijnier(ster) en in het bezit van een hef- en reachtruckattest? Onze klant heeft een afdeling in Mechelen waarvoor ze twee magazijniers zoeken. Het takenpakket van een magazijnier bestaat uit: rijden met de hef- en reachtruck laden en lossen van goederen orderpicken volgens instructies

  • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

  • Monteur van chocolade machines (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur sta je in voor de machinebouw, voornamelijk op vlak van elektriciteit. Ook  assembleren van allerhande onderdelen, mechanisch, behoort tot je takenpakket.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp regio Diest / Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: VITES+ DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het poetsen thuis bij klanten, soms ook koken of boodschappen doen.

  • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • Teamleader (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

  • Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke. Je werkt binnen een wisselend ploegensysteem, voor- en/of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker. Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van LABO SINYAPKIN in sociale netwerken
Look for responds of LABO SINYAPKIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABO SINYAPKIN. Laat een reactie achter voor LABO SINYAPKIN. LABO SINYAPKIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABO SINYAPKIN. Leave a respond for LABO SINYAPKIN. LABO SINYAPKIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABO SINYAPKIN op de google maps. Adres en contacten LABO SINYAPKIN
Location of LABO SINYAPKIN on the google maps. Address and contacts of LABO SINYAPKIN

Andere gerelateerde bedrijven als come LABO SINYAPKIN LABO SINYAPKIN: RAHIER J. | A A B WEYTJENS | GARAGE DE LA C?TE | POSEIDON PRESS | Riobell J P

Other related companies as LABO SINYAPKIN: RAHIER J. | A A B WEYTJENS | GARAGE DE LA C?TE | POSEIDON PRESS | Riobell J P

LABO SINYAPKIN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABO SINYAPKIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf LABO SINYAPKIN bevindt zich op het adres: RUE J. PH. DE LIMBOURG 78; 4900; SPA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Producten gemaakt in LABO SINYAPKIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABO SINYAPKIN is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABO SINYAPKIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABO SINYAPKIN, openstaande posities, locatie van LABO SINYAPKIN op de kaart.

LABO SINYAPKIN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABO SINYAPKIN, company assigned to the tax number BE03474945068. The company LABO SINYAPKIN is located at the address: RUE J. PH. DE LIMBOURG 78; 4900; SPA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Products created in LABO SINYAPKIN were not found.
The main activity of LABO SINYAPKIN is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LABO SINYAPKIN is not available. You also can look at reviews of LABO SINYAPKIN, open positions, location of LABO SINYAPKIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABO SINYAPKIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABO SINYAPKIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABO SINYAPKIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABO SINYAPKIN, employees, financial statistics.