LABO ORTHOCERAM

Contactgegevens LABO ORTHOCERAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABO ORTHOCERAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABO ORTHOCERAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES VALLONS 22; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23530202 (+32-23530202) 23530202 (+32-23530202)

Fax (fax): +32 (12) 206-66-11 +32 (12) 206-66-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABO ORTHOCERAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABO ORTHOCERAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABO ORTHOCERAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABO ORTHOCERAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABO ORTHOCERAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABO ORTHOCERAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABO ORTHOCERAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABO ORTHOCERAM
Products information LABO ORTHOCERAM

BTW identificatienummer (tax): BE04751831054
Ondernemingsnummer: 3799041748
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in LABO ORTHOCERAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABO ORTHOCERAM
(Get full report from official database of BE for LABO ORTHOCERAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABO ORTHOCERAM
Addition kinds of activities for LABO ORTHOCERAM

171103. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
382402. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
27820502. Passboeken: bank, enz. | Passbooks: bank, etc.
35310504. Ladder slooters, verticale boom of wiel | Ladder ditchers, vertical boom or wheel
37280207. Hubs, vliegtuig propeller | Hubs, aircraft propeller
38290111. Synchronisatoren, vliegtuigmotor | Synchronizers, aircraft engine
44490104. Vervoer (vracht) op baaien en geluiden van de oceaan | Transportation (freight) on bays and sounds of the ocean
50870100. Beauty salon en kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Beauty salon and barber shop equipment and supplies
72419900. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec

Werken bij LABO ORTHOCERAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABO ORTHOCERAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABO ORTHOCERAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABO ORTHOCERAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van LABO ORTHOCERAM in sociale netwerken
Look for responds of LABO ORTHOCERAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABO ORTHOCERAM. Laat een reactie achter voor LABO ORTHOCERAM. LABO ORTHOCERAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABO ORTHOCERAM. Leave a respond for LABO ORTHOCERAM. LABO ORTHOCERAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABO ORTHOCERAM op de google maps. Adres en contacten LABO ORTHOCERAM
Location of LABO ORTHOCERAM on the google maps. Address and contacts of LABO ORTHOCERAM

Andere gerelateerde bedrijven als come LABO ORTHOCERAM LABO ORTHOCERAM: Area Sport | TORANLAGEN L. | Impact Systems | FE. JAUMOT & DELAUNOIS | HOME DEJAIFVE

Other related companies as LABO ORTHOCERAM: Area Sport | TORANLAGEN L. | Impact Systems | FE. JAUMOT & DELAUNOIS | HOME DEJAIFVE

LABO ORTHOCERAM is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABO ORTHOCERAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04751831054. Het bedrijf LABO ORTHOCERAM bevindt zich op het adres: AVENUE DES VALLONS 22; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Producten gemaakt in LABO ORTHOCERAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABO ORTHOCERAM is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABO ORTHOCERAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABO ORTHOCERAM, openstaande posities, locatie van LABO ORTHOCERAM op de kaart.

LABO ORTHOCERAM is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABO ORTHOCERAM, company assigned to the tax number BE04751831054. The company LABO ORTHOCERAM is located at the address: AVENUE DES VALLONS 22; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Products created in LABO ORTHOCERAM were not found.
The main activity of LABO ORTHOCERAM is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LABO ORTHOCERAM is not available. You also can look at reviews of LABO ORTHOCERAM, open positions, location of LABO ORTHOCERAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABO ORTHOCERAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABO ORTHOCERAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABO ORTHOCERAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABO ORTHOCERAM, employees, financial statistics.