LABO GILLOT X.

Contactgegevens LABO GILLOT X.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABO GILLOT X.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABO GILLOT X.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NIELLON 19; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24279639 (+32-24279639) 24279639 (+32-24279639)

Fax (fax): +32 (65) 760-89-74 +32 (65) 760-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABO GILLOT X.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABO GILLOT X."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABO GILLOT X."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABO GILLOT X., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABO GILLOT X.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABO GILLOT X., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABO GILLOT X.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABO GILLOT X.
Products information LABO GILLOT X.

BTW identificatienummer (tax): BE05861175537
Ondernemingsnummer: 2006896972
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LABO GILLOT X. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABO GILLOT X.
(Get full report from official database of BE for LABO GILLOT X.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABO GILLOT X.
Addition kinds of activities for LABO GILLOT X.

23859905. Regenjassen, behalve gevulkaniseerd rubber: aangekochte materialen | Raincoats, except vulcanized rubber: purchased materials
25140601. Tuinmeubilair, metaal | Garden furniture, metal
32750000. Gipsproducten | Gypsum products
38260700. Instrumenten die thermische eigenschappen meten | Instruments measuring thermal properties
56419901. Kinderkleding | Children's wear

Werken bij LABO GILLOT X.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABO GILLOT X.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABO GILLOT X.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABO GILLOT X.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aaigem (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KAPEL 16

    Type: Flexijob

    Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van LABO GILLOT X. in sociale netwerken
Look for responds of LABO GILLOT X. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABO GILLOT X.. Laat een reactie achter voor LABO GILLOT X.. LABO GILLOT X. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABO GILLOT X.. Leave a respond for LABO GILLOT X.. LABO GILLOT X. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABO GILLOT X. op de google maps. Adres en contacten LABO GILLOT X.
Location of LABO GILLOT X. on the google maps. Address and contacts of LABO GILLOT X.

Andere gerelateerde bedrijven als come LABO GILLOT X. LABO GILLOT X.: Pasau R | Janssen BVBA | A.P.I. NIVELLES | DIRK VANDOORNE | S. VLIEGEN

Other related companies as LABO GILLOT X.: Pasau R | Janssen BVBA | A.P.I. NIVELLES | DIRK VANDOORNE | S. VLIEGEN

LABO GILLOT X. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABO GILLOT X., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05861175537. Het bedrijf LABO GILLOT X. bevindt zich op het adres: RUE NIELLON 19; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Producten gemaakt in LABO GILLOT X. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABO GILLOT X. is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABO GILLOT X. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABO GILLOT X., openstaande posities, locatie van LABO GILLOT X. op de kaart.

LABO GILLOT X. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABO GILLOT X., company assigned to the tax number BE05861175537. The company LABO GILLOT X. is located at the address: RUE NIELLON 19; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Products created in LABO GILLOT X. were not found.
The main activity of LABO GILLOT X. is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LABO GILLOT X. is not available. You also can look at reviews of LABO GILLOT X., open positions, location of LABO GILLOT X. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABO GILLOT X., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABO GILLOT X., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABO GILLOT X., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABO GILLOT X., employees, financial statistics.