LABO DENT-ALL

Contactgegevens LABO DENT-ALL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABO DENT-ALL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABO DENT-ALL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 280; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33214846 (+32-33214846) 33214846 (+32-33214846)

Fax (fax): +32 (81) 133-91-29 +32 (81) 133-91-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABO DENT-ALL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABO DENT-ALL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABO DENT-ALL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABO DENT-ALL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABO DENT-ALL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABO DENT-ALL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABO DENT-ALL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABO DENT-ALL
Products information LABO DENT-ALL

BTW identificatienummer (tax): BE09263092041
Ondernemingsnummer: 2897338867
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LABO DENT-ALL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABO DENT-ALL
(Get full report from official database of BE for LABO DENT-ALL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABO DENT-ALL
Addition kinds of activities for LABO DENT-ALL

899999. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec
22110800. Sheers en andere dunne, lichte stoffen: katoen | Sheers and other thin, lightweight fabrics: cotton
25119908. Unassembled of onvoltooide meubels, huishouden: hout | Unassembled or unfinished furniture, household: wood
50320602. Kalksteen | Limestone
51420101. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen
57340100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment

Werken bij LABO DENT-ALL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABO DENT-ALL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABO DENT-ALL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABO DENT-ALL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

Zoek naar antwoorden van LABO DENT-ALL in sociale netwerken
Look for responds of LABO DENT-ALL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABO DENT-ALL. Laat een reactie achter voor LABO DENT-ALL. LABO DENT-ALL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABO DENT-ALL. Leave a respond for LABO DENT-ALL. LABO DENT-ALL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABO DENT-ALL op de google maps. Adres en contacten LABO DENT-ALL
Location of LABO DENT-ALL on the google maps. Address and contacts of LABO DENT-ALL

Andere gerelateerde bedrijven als come LABO DENT-ALL LABO DENT-ALL: FORTIS | VANROOSE | MUTUALIT? SOCIALISTE | GARAGE WAUTHIER | SABINE LEONET

Other related companies as LABO DENT-ALL: FORTIS | VANROOSE | MUTUALIT? SOCIALISTE | GARAGE WAUTHIER | SABINE LEONET

LABO DENT-ALL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABO DENT-ALL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09263092041. Het bedrijf LABO DENT-ALL bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 280; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Producten gemaakt in LABO DENT-ALL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABO DENT-ALL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABO DENT-ALL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABO DENT-ALL, openstaande posities, locatie van LABO DENT-ALL op de kaart.

LABO DENT-ALL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABO DENT-ALL, company assigned to the tax number BE09263092041. The company LABO DENT-ALL is located at the address: HERENTALSEBAAN 280; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Products created in LABO DENT-ALL were not found.
The main activity of LABO DENT-ALL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LABO DENT-ALL is not available. You also can look at reviews of LABO DENT-ALL, open positions, location of LABO DENT-ALL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABO DENT-ALL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABO DENT-ALL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABO DENT-ALL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABO DENT-ALL, employees, financial statistics.