DENTAL LABO ESTHETICA

Contactgegevens DENTAL LABO ESTHETICA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DENTAL LABO ESTHETICA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DENTAL LABO ESTHETICA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HESERSTRAAT 45; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89714163 (+32-89714163) 89714163 (+32-89714163)

Fax (fax): +32 (10) 678-76-46 +32 (10) 678-76-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DENTAL LABO ESTHETICA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DENTAL LABO ESTHETICA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DENTAL LABO ESTHETICA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DENTAL LABO ESTHETICA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DENTAL LABO ESTHETICA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DENTAL LABO ESTHETICA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DENTAL LABO ESTHETICA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DENTAL LABO ESTHETICA
Products information DENTAL LABO ESTHETICA

BTW identificatienummer (tax): BE09411132812
Ondernemingsnummer: 4982269287
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DENTAL LABO ESTHETICA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DENTAL LABO ESTHETICA
(Get full report from official database of BE for DENTAL LABO ESTHETICA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DENTAL LABO ESTHETICA
Addition kinds of activities for DENTAL LABO ESTHETICA

32110304. Structurele glas | Structural glass
34440602. Kappers, plaatwerk | Canopies, sheet metal
50440103. Kassa's | Cash registers
50840101. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies
51449901. eieren | Eggs
51459902. Kauwgom | Chewing gum

Werken bij DENTAL LABO ESTHETICA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DENTAL LABO ESTHETICA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DENTAL LABO ESTHETICA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DENTAL LABO ESTHETICA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Logistiek medewerker bouwmachines (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio van Waregem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker bouwmachines.

  • Mecanicien (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 mecanicien 18h-03h (eventueel afwisselend dag of ochtend)-Regio Moeskroen o Takenpakket Beheer uitgebreid machinepark Verantwoordelijk voor de goede werking van de installaties Instaan voor preventief en curatief onderhoud Uitvoeren van herstellingen

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • Huishoudhulp regio Dilbeek (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Dilbeek (Itterbeek, Vlezenbeek, Lennik,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van DENTAL LABO ESTHETICA in sociale netwerken
Look for responds of DENTAL LABO ESTHETICA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DENTAL LABO ESTHETICA. Laat een reactie achter voor DENTAL LABO ESTHETICA. DENTAL LABO ESTHETICA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DENTAL LABO ESTHETICA. Leave a respond for DENTAL LABO ESTHETICA. DENTAL LABO ESTHETICA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DENTAL LABO ESTHETICA op de google maps. Adres en contacten DENTAL LABO ESTHETICA
Location of DENTAL LABO ESTHETICA on the google maps. Address and contacts of DENTAL LABO ESTHETICA

Andere gerelateerde bedrijven als come DENTAL LABO ESTHETICA DENTAL LABO ESTHETICA: ELITE | KRINGLOOPCENTRUM HAGELAND | OUD HUIS VAN REETH | SUITSDIRECT | Bon Porto (Le)

Other related companies as DENTAL LABO ESTHETICA: ELITE | KRINGLOOPCENTRUM HAGELAND | OUD HUIS VAN REETH | SUITSDIRECT | Bon Porto (Le)

DENTAL LABO ESTHETICA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DENTAL LABO ESTHETICA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09411132812. Het bedrijf DENTAL LABO ESTHETICA bevindt zich op het adres: HESERSTRAAT 45; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Producten gemaakt in DENTAL LABO ESTHETICA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DENTAL LABO ESTHETICA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DENTAL LABO ESTHETICA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DENTAL LABO ESTHETICA, openstaande posities, locatie van DENTAL LABO ESTHETICA op de kaart.

DENTAL LABO ESTHETICA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DENTAL LABO ESTHETICA, company assigned to the tax number BE09411132812. The company DENTAL LABO ESTHETICA is located at the address: HESERSTRAAT 45; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Products created in DENTAL LABO ESTHETICA were not found.
The main activity of DENTAL LABO ESTHETICA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DENTAL LABO ESTHETICA is not available. You also can look at reviews of DENTAL LABO ESTHETICA, open positions, location of DENTAL LABO ESTHETICA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DENTAL LABO ESTHETICA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DENTAL LABO ESTHETICA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DENTAL LABO ESTHETICA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DENTAL LABO ESTHETICA, employees, financial statistics.