ALAIN DELVAUX

Contactgegevens ALAIN DELVAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN DELVAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN DELVAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CENTRE 13; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19513671 (+32-19513671) 19513671 (+32-19513671)

Fax (fax): +32 (86) 926-72-72 +32 (86) 926-72-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN DELVAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN DELVAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN DELVAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN DELVAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN DELVAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN DELVAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN DELVAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN DELVAUX
Products information ALAIN DELVAUX

BTW identificatienummer (tax): BE04711730957
Ondernemingsnummer: 8327056884
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ALAIN DELVAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN DELVAUX
(Get full report from official database of BE for ALAIN DELVAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN DELVAUX
Addition kinds of activities for ALAIN DELVAUX

5093. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
13890302. Bailing wells | Bailing wells
15210104. Herstel van brandschade, eengezinswoningen | Repairing fire damage, single-family houses
25110701. Tuinmeubilair: hout | Garden furniture: wood
26730101. Garment bags (plastic film): gemaakt van aangekochte materialen | Garment bags (plastic film): made from purchased materials
34839901. Ammunitie laad- en montagefabriek | Ammunition loading and assembling plant
35520107. Tekening frames, textiel | Drawing frames, textile
73590000. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec
80110517. Plastisch chirurg | Plastic surgeon

Werken bij ALAIN DELVAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN DELVAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN DELVAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN DELVAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BOOKINVEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van ALAIN DELVAUX in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN DELVAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN DELVAUX. Laat een reactie achter voor ALAIN DELVAUX. ALAIN DELVAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN DELVAUX. Leave a respond for ALAIN DELVAUX. ALAIN DELVAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN DELVAUX op de google maps. Adres en contacten ALAIN DELVAUX
Location of ALAIN DELVAUX on the google maps. Address and contacts of ALAIN DELVAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN DELVAUX ALAIN DELVAUX: FLLUYBEN SA/NV | Georgie's | WILLY MOONS | Cours de Promotion Sociale Erasme | D'Ieteren Centre 2

Other related companies as ALAIN DELVAUX: FLLUYBEN SA/NV | Georgie's | WILLY MOONS | Cours de Promotion Sociale Erasme | D'Ieteren Centre 2

ALAIN DELVAUX is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN DELVAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04711730957. Het bedrijf ALAIN DELVAUX bevindt zich op het adres: RUE DU CENTRE 13; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Producten gemaakt in ALAIN DELVAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALAIN DELVAUX is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN DELVAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN DELVAUX, openstaande posities, locatie van ALAIN DELVAUX op de kaart.

ALAIN DELVAUX is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAIN DELVAUX, company assigned to the tax number BE04711730957. The company ALAIN DELVAUX is located at the address: RUE DU CENTRE 13; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Products created in ALAIN DELVAUX were not found.
The main activity of ALAIN DELVAUX is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN DELVAUX is not available. You also can look at reviews of ALAIN DELVAUX, open positions, location of ALAIN DELVAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN DELVAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN DELVAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN DELVAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN DELVAUX, employees, financial statistics.