MOBISTAR CENTER A.M.S.

Contactgegevens MOBISTAR CENTER A.M.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER A.M.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER A.M.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 23; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36855105 (+32-36855105) 36855105 (+32-36855105)

Fax (fax): +32 (84) 167-28-67 +32 (84) 167-28-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER A.M.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER A.M.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER A.M.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER A.M.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER A.M.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER A.M.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER A.M.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER A.M.S.
Products information MOBISTAR CENTER A.M.S.

BTW identificatienummer (tax): BE06805175781
Ondernemingsnummer: 8405609130
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Produits & Services: Centres d'Appels T茅l茅phoniques 脿 Bas Prix, Equipement de T茅l茅communications, T茅l茅phones.. Produits: Equipement de T茅l茅communications, T茅l茅phones, R茅seaux T茅l茅phoniques. Services: Service de R茅parations, Service d'Entretien.. Produits: T茅l茅phones Mobiles, T茅l茅phones, Mat茅riel de T茅l茅communications, R茅pondeurs, Accessoires de T茅l茅phonie.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. Syst猫mes de t茅l茅communications. Services de t茅l茅communications. Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER A.M.S.
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER A.M.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER A.M.S.
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER A.M.S.

209101. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
355505. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
491100. Elektrische diensten | Electric services
751499. Verhuur van personenauto's, nec | Passenger car rental, nec
14590107. Schalen (gemeenschappelijk) steengroeven | Shale (common) quarrying
22119907. Card roll stoffen, katoen | Card roll fabrics, cotton
30520302. V-riemen, rubber | V-belts, rubber
51549903. Geiten | Goats
92220402. Juridische raad en vervolging, staatsregering | Legal counsel and prosecution, state government

Werken bij MOBISTAR CENTER A.M.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER A.M.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER A.M.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER A.M.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

  • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Samensteller (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Overpelt is TRIXXO Jobs op zoek naar gemotiveerde lassers/samenstellers.

  • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riksingen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen - D (Regio Limburg (B)-Köln (D))

    Regio: Regio Limburg (B)-Köln (D)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve PROMOTORS Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. in vrije uren. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER A.M.S. in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER A.M.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER A.M.S.. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER A.M.S.. MOBISTAR CENTER A.M.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER A.M.S.. Leave a respond for MOBISTAR CENTER A.M.S.. MOBISTAR CENTER A.M.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER A.M.S. op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER A.M.S.
Location of MOBISTAR CENTER A.M.S. on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER A.M.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER A.M.S. MOBISTAR CENTER A.M.S.: JET | GEBROEDERS PEETERS | Huybreck A | SALAISONS J I M SPRL | Kaeckenbeeck Anne

Other related companies as MOBISTAR CENTER A.M.S.: JET | GEBROEDERS PEETERS | Huybreck A | SALAISONS J I M SPRL | Kaeckenbeeck Anne

MOBISTAR CENTER A.M.S. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER A.M.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805175781. Het bedrijf MOBISTAR CENTER A.M.S. bevindt zich op het adres: MARKT 23; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Syst猫mes de t茅l茅communications. Services de t茅l茅communications. Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Produits & Services: Centres d'Appels T茅l茅phoniques 脿 Bas Prix, Equipement de T茅l茅communications, T茅l茅phones.. Produits: Equipement de T茅l茅communications, T茅l茅phones, R茅seaux T茅l茅phoniques. Services: Service de R茅parations, Service d'Entretien.. Produits: T茅l茅phones Mobiles, T茅l茅phones, Mat茅riel de T茅l茅communications, R茅pondeurs, Accessoires de T茅l茅phonie..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER A.M.S. is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER A.M.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER A.M.S., openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER A.M.S. op de kaart.

MOBISTAR CENTER A.M.S. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER A.M.S., company assigned to the tax number BE06805175781. The company MOBISTAR CENTER A.M.S. is located at the address: MARKT 23; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. Syst猫mes de t茅l茅communications. Services de t茅l茅communications. Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Produits & Services: Centres d'Appels T茅l茅phoniques 脿 Bas Prix, Equipement de T茅l茅communications, T茅l茅phones.. Produits: Equipement de T茅l茅communications, T茅l茅phones, R茅seaux T茅l茅phoniques. Services: Service de R茅parations, Service d'Entretien.. Produits: T茅l茅phones Mobiles, T茅l茅phones, Mat茅riel de T茅l茅communications, R茅pondeurs, Accessoires de T茅l茅phonie..
The main activity of MOBISTAR CENTER A.M.S. is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER A.M.S. is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER A.M.S., open positions, location of MOBISTAR CENTER A.M.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER A.M.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER A.M.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER A.M.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER A.M.S., employees, financial statistics.