AEG ELECTROMENAGER

Contactgegevens AEG ELECTROMENAGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AEG ELECTROMENAGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

AEG ELECTROMENAGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VERHEYDEN 39; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25296431 (+32-25296431) 25296431 (+32-25296431)

Fax (fax): +32 (19) 638-47-97 +32 (19) 638-47-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AEG ELECTROMENAGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AEG ELECTROMENAGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AEG ELECTROMENAGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AEG ELECTROMENAGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AEG ELECTROMENAGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AEG ELECTROMENAGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AEG ELECTROMENAGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AEG ELECTROMENAGER
Products information AEG ELECTROMENAGER

BTW identificatienummer (tax): BE03598541259
Ondernemingsnummer: 3402709960
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: R茅seaux T茅l茅phoniques.. Produits: T茅l茅phones, Accessoires de T茅l茅phonie.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. Syst猫mes de t茅l茅communications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AEG ELECTROMENAGER
(Get full report from official database of BE for AEG ELECTROMENAGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor AEG ELECTROMENAGER
Addition kinds of activities for AEG ELECTROMENAGER

9199. Overheid, nec | General government, nec
321101. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
26530203. Hempen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, solid fiber: made from purchased materials
73599904. Draagbare wc verhuur | Portable toilet rental
83610000. Woonzorg | Residential care

Werken bij AEG ELECTROMENAGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AEG ELECTROMENAGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AEG ELECTROMENAGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AEG ELECTROMENAGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

  • Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

Zoek naar antwoorden van AEG ELECTROMENAGER in sociale netwerken
Look for responds of AEG ELECTROMENAGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor AEG ELECTROMENAGER. Laat een reactie achter voor AEG ELECTROMENAGER. AEG ELECTROMENAGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AEG ELECTROMENAGER. Leave a respond for AEG ELECTROMENAGER. AEG ELECTROMENAGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AEG ELECTROMENAGER op de google maps. Adres en contacten AEG ELECTROMENAGER
Location of AEG ELECTROMENAGER on the google maps. Address and contacts of AEG ELECTROMENAGER

Andere gerelateerde bedrijven als come AEG ELECTROMENAGER AEG ELECTROMENAGER: FORTIS | JOSEF VAESEN | BANCONTACT-MISTER CASH | BRICO | TACK ROLAND

Other related companies as AEG ELECTROMENAGER: FORTIS | JOSEF VAESEN | BANCONTACT-MISTER CASH | BRICO | TACK ROLAND

AEG ELECTROMENAGER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AEG ELECTROMENAGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03598541259. Het bedrijf AEG ELECTROMENAGER bevindt zich op het adres: RUE VERHEYDEN 39; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 271,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Syst猫mes de t茅l茅communications. Lijst met producten zijn Produits: R茅seaux T茅l茅phoniques.. Produits: T茅l茅phones, Accessoires de T茅l茅phonie..
De hoofdactiviteit van AEG ELECTROMENAGER is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AEG ELECTROMENAGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AEG ELECTROMENAGER, openstaande posities, locatie van AEG ELECTROMENAGER op de kaart.

AEG ELECTROMENAGER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is AEG ELECTROMENAGER, company assigned to the tax number BE03598541259. The company AEG ELECTROMENAGER is located at the address: RUE VERHEYDEN 39; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 271,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. Syst猫mes de t茅l茅communications. List of products are Produits: R茅seaux T茅l茅phoniques.. Produits: T茅l茅phones, Accessoires de T茅l茅phonie..
The main activity of AEG ELECTROMENAGER is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AEG ELECTROMENAGER is not available. You also can look at reviews of AEG ELECTROMENAGER, open positions, location of AEG ELECTROMENAGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AEG ELECTROMENAGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AEG ELECTROMENAGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AEG ELECTROMENAGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AEG ELECTROMENAGER, employees, financial statistics.