MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE
Private companiesNational Security and International Affairs • MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE

Contactgegevens MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE L?UNIVERSIT? 17; 1348; LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10455740 (+32-10455740) 10455740 (+32-10455740)

Fax (fax): +32 (53) 820-78-64 +32 (53) 820-78-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE
Products information MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE

BTW identificatienummer (tax): BE04572204589
Ondernemingsnummer: 6328643798
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Produits & Services: Centres d'Appels T茅l茅phoniques 脿 Bas Prix, T茅l茅phones, Equipement de T茅l茅communications.. Produits: Mat茅riel de T茅l茅communications, T茅l茅phones Mobiles, R茅pondeurs, T茅l茅phones, Accessoires de T茅l茅phonie.. Produits: T茅l茅phones, R茅seaux T茅l茅phoniques, Equipement de T茅l茅communications. Services: Service de R茅parations, Service d'Entretien.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. Services de t茅l茅communications. Syst猫mes de t茅l茅communications. Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE

355299. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
07230107. Houtdrogende diensten | Hay drying services
13219908. Productie van aardgas vloeistoffen | Natural gas liquids production
32810202. Desk set bases, onyx | Desk set bases, onyx
38299923. Trillingsmeters, analysatoren en kalibratoren | Vibration meters, analyzers, and calibrators

Werken bij MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij (38u/week) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Heist-Goor, zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor de beenhouwerij. Uw taken: - Als verkoopmedewerker werkt u full time (38u/week) in één van de verkooppunten. - U staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. - Het bedienen en adviseren van de klanten is uw voornaamste verantwoordelijkheid. - Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. - Ook het bereiden of voorverpakken van producten kan tot uw taken behoren.

  • lasser (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    lassen in atelier of op verplaatsing

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten schoolvakanties (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE. MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE. Leave a respond for MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE. MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE
Location of MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE: STUDIMO | TYPOGRAFICS | De Bie-Mode NV | CHARLES PERDU | Ballodrome (Le)

Other related companies as MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE: STUDIMO | TYPOGRAFICS | De Bie-Mode NV | CHARLES PERDU | Ballodrome (Le)

MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04572204589. Het bedrijf MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE bevindt zich op het adres: PLACE DE L?UNIVERSIT? 17; 1348; LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Services de t茅l茅communications. Syst猫mes de t茅l茅communications. Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Produits & Services: Centres d'Appels T茅l茅phoniques 脿 Bas Prix, T茅l茅phones, Equipement de T茅l茅communications.. Produits: Mat茅riel de T茅l茅communications, T茅l茅phones Mobiles, R茅pondeurs, T茅l茅phones, Accessoires de T茅l茅phonie.. Produits: T茅l茅phones, R茅seaux T茅l茅phoniques, Equipement de T茅l茅communications. Services: Service de R茅parations, Service d'Entretien..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE op de kaart.

MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE, company assigned to the tax number BE04572204589. The company MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE is located at the address: PLACE DE L?UNIVERSIT? 17; 1348; LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. Services de t茅l茅communications. Syst猫mes de t茅l茅communications. Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Produits & Services: Centres d'Appels T茅l茅phoniques 脿 Bas Prix, T茅l茅phones, Equipement de T茅l茅communications.. Produits: Mat茅riel de T茅l茅communications, T茅l茅phones Mobiles, R茅pondeurs, T茅l茅phones, Accessoires de T茅l茅phonie.. Produits: T茅l茅phones, R茅seaux T茅l茅phoniques, Equipement de T茅l茅communications. Services: Service de R茅parations, Service d'Entretien..
The main activity of MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE, open positions, location of MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER LOUVAIN-LA-NEUVE, employees, financial statistics.