VERMEEERSCH-MULIER

Contactgegevens VERMEEERSCH-MULIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERMEEERSCH-MULIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERMEEERSCH-MULIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSPLEIN 15; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56502464 (+32-56502464) 56502464 (+32-56502464)

Fax (fax): +32 (69) 973-32-21 +32 (69) 973-32-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERMEEERSCH-MULIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERMEEERSCH-MULIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERMEEERSCH-MULIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERMEEERSCH-MULIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERMEEERSCH-MULIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERMEEERSCH-MULIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERMEEERSCH-MULIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERMEEERSCH-MULIER
Products information VERMEEERSCH-MULIER

BTW identificatienummer (tax): BE08207855224
Ondernemingsnummer: 7271545410
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERMEEERSCH-MULIER
(Get full report from official database of BE for VERMEEERSCH-MULIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERMEEERSCH-MULIER
Addition kinds of activities for VERMEEERSCH-MULIER

673200. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
20510207. Knishes, behalve bevroren | Knishes, except frozen
24349901. Vanities, badkamer: hout | Vanities, bathroom: wood
30690400. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
34410100. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
36299903. Statische eliminatie apparatuur, industriële | Static elimination equipment, industrial
42260201. Meubelopslag, zonder plaatselijke vrachtwagens | Furniture storage, without local trucking

Werken bij VERMEEERSCH-MULIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERMEEERSCH-MULIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERMEEERSCH-MULIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERMEEERSCH-MULIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • SCHRIJNWERKER RAMEN EN DEUREN ATELIER/VERPLAATSING (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kapellen zijn wij op zoek naar SCHRIJNWERKER atelier/verplaatsing met volgend takenpakket: * Je bent werkzaam in zowel het atelier als op verplaatsing * Montage van houten ramen en deuren * Voorbereidende werken in het atelier voor binnendeuren, interieur materialen e.a.

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Ontwerper machines met 3D inzicht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant kijken we uit naar een ontwerper met inzicht binnen 3D-ontwerp. Samen met een team van collega's sta je in voor het mechanisch ontwerp van machines en installaties. Op termijn zal je instaan voor de opvolging van je eigen projecten van A tot Z.

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • ploegchef atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

  • Conventioneel machinebediener (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

Zoek naar antwoorden van VERMEEERSCH-MULIER in sociale netwerken
Look for responds of VERMEEERSCH-MULIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERMEEERSCH-MULIER. Laat een reactie achter voor VERMEEERSCH-MULIER. VERMEEERSCH-MULIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERMEEERSCH-MULIER. Leave a respond for VERMEEERSCH-MULIER. VERMEEERSCH-MULIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERMEEERSCH-MULIER op de google maps. Adres en contacten VERMEEERSCH-MULIER
Location of VERMEEERSCH-MULIER on the google maps. Address and contacts of VERMEEERSCH-MULIER

Andere gerelateerde bedrijven als come VERMEEERSCH-MULIER VERMEEERSCH-MULIER: FRITUUR VERTAKKING NOORD | TOM & CO | R. PETHUYNE | J.P. BOELS | Toiture de p猫re en fils

Other related companies as VERMEEERSCH-MULIER: FRITUUR VERTAKKING NOORD | TOM & CO | R. PETHUYNE | J.P. BOELS | Toiture de p猫re en fils

VERMEEERSCH-MULIER is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERMEEERSCH-MULIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207855224. Het bedrijf VERMEEERSCH-MULIER bevindt zich op het adres: DORPSPLEIN 15; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Lijst met producten zijn Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van VERMEEERSCH-MULIER is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERMEEERSCH-MULIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERMEEERSCH-MULIER, openstaande posities, locatie van VERMEEERSCH-MULIER op de kaart.

VERMEEERSCH-MULIER is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERMEEERSCH-MULIER, company assigned to the tax number BE08207855224. The company VERMEEERSCH-MULIER is located at the address: DORPSPLEIN 15; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. List of products are Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of VERMEEERSCH-MULIER is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERMEEERSCH-MULIER is not available. You also can look at reviews of VERMEEERSCH-MULIER, open positions, location of VERMEEERSCH-MULIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERMEEERSCH-MULIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERMEEERSCH-MULIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERMEEERSCH-MULIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERMEEERSCH-MULIER, employees, financial statistics.