ELEKTRO HIFI VAN STEEN

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • ELEKTRO HIFI VAN STEEN
Private companiesInsurance Carriers • ELEKTRO HIFI VAN STEEN

Contactgegevens ELEKTRO HIFI VAN STEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO HIFI VAN STEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO HIFI VAN STEEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE KOUTERSTRAAT 31; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38891624 (+32-38891624) 38891624 (+32-38891624)

Fax (fax): +32 (12) 634-21-85 +32 (12) 634-21-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO HIFI VAN STEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO HIFI VAN STEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO HIFI VAN STEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO HIFI VAN STEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO HIFI VAN STEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO HIFI VAN STEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO HIFI VAN STEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO HIFI VAN STEEN
Products information ELEKTRO HIFI VAN STEEN

BTW identificatienummer (tax): BE03294219970
Ondernemingsnummer: 6697509765
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Appareils R茅par茅s: Magn茅toscopes, T茅l茅viseurs.. Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO HIFI VAN STEEN
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO HIFI VAN STEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO HIFI VAN STEEN
Addition kinds of activities for ELEKTRO HIFI VAN STEEN

411104. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
736100. Uitzendbureaus | Employment agencies
20150301. Egg albumen | Egg albumen
20230311. Gepoederde afgeroomde melk | Powdered skim milk
20759903. Sojaolie, taart of maaltijd | Soybean oil, cake or meal
22580300. Net- en nettingproducten | Net and netting products
26530200. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
28740103. Diammoniumfosfaat | Diammonium phosphate
35640104. Apparatuur voor het verzamelen van stof of rook, industrieel | Dust or fume collecting equipment, industrial
73610104. Lerarenbureau | Teachers' agency

Werken bij ELEKTRO HIFI VAN STEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO HIFI VAN STEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO HIFI VAN STEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO HIFI VAN STEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Leest M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heverlee - Leuven - Kessel-Lo (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO HIFI VAN STEEN in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO HIFI VAN STEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO HIFI VAN STEEN. Laat een reactie achter voor ELEKTRO HIFI VAN STEEN. ELEKTRO HIFI VAN STEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO HIFI VAN STEEN. Leave a respond for ELEKTRO HIFI VAN STEEN. ELEKTRO HIFI VAN STEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO HIFI VAN STEEN op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO HIFI VAN STEEN
Location of ELEKTRO HIFI VAN STEEN on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO HIFI VAN STEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO HIFI VAN STEEN ELEKTRO HIFI VAN STEEN: ILWA - RENARD G. | 'T KRANTJE | MARIA CLAEREBOUT | WILLY FRANCK | R. VANBIERVLIET

Other related companies as ELEKTRO HIFI VAN STEEN: ILWA - RENARD G. | 'T KRANTJE | MARIA CLAEREBOUT | WILLY FRANCK | R. VANBIERVLIET

ELEKTRO HIFI VAN STEEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO HIFI VAN STEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03294219970. Het bedrijf ELEKTRO HIFI VAN STEEN bevindt zich op het adres: NIEUWE KOUTERSTRAAT 31; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Lijst met producten zijn Appareils R茅par茅s: Magn茅toscopes, T茅l茅viseurs.. Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van ELEKTRO HIFI VAN STEEN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO HIFI VAN STEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO HIFI VAN STEEN, openstaande posities, locatie van ELEKTRO HIFI VAN STEEN op de kaart.

ELEKTRO HIFI VAN STEEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO HIFI VAN STEEN, company assigned to the tax number BE03294219970. The company ELEKTRO HIFI VAN STEEN is located at the address: NIEUWE KOUTERSTRAAT 31; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. List of products are Appareils R茅par茅s: Magn茅toscopes, T茅l茅viseurs.. Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of ELEKTRO HIFI VAN STEEN is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO HIFI VAN STEEN is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO HIFI VAN STEEN, open positions, location of ELEKTRO HIFI VAN STEEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO HIFI VAN STEEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO HIFI VAN STEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO HIFI VAN STEEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO HIFI VAN STEEN, employees, financial statistics.