MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM

Particuliere bedrijvenLegale diensten • MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM
Private companiesLegal Services • MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM

Contactgegevens MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 28; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93605112 (+32-93605112) 93605112 (+32-93605112)

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM
Products information MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: GSM.. Produits: R茅pondeurs, T茅l茅phones, T茅l茅phones Mobiles, Mat茅riel de T茅l茅communications, Accessoires de T茅l茅phonie.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. Mobistar Centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM

333401. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
07820206. Zaaien diensten, gazon | Seeding services, lawn
20330100. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
25140400. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
26210407. Rotogravure papier | Rotogravure paper
27599913. Menu's: Afdrukken, NK | Menus: printing, nsk
28690312. Fosforzure esters | Phosphoric acid esters
34999920. Shims, metaal | Shims, metal

Werken bij MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in regio Bree, zijn we op zoek naar een ervaren elektricien (particulier/industrieel). Een minimum ervaring is vereist !

  • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten weekdagen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

  • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. Leave a respond for MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM
Location of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM: Belfepac NV | Dirk Garage | MARNIC VAN LIEFDE | De Lombaert G | ORCHIS NV

Other related companies as MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM: Belfepac NV | Dirk Garage | MARNIC VAN LIEFDE | De Lombaert G | ORCHIS NV

MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 28; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Mobistar Centres. Lijst met producten zijn Produits: GSM.. Produits: R茅pondeurs, T茅l茅phones, T茅l茅phones Mobiles, Mat茅riel de T茅l茅communications, Accessoires de T茅l茅phonie..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM op de kaart.

MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, company assigned to the tax number BE04432952880. The company MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM is located at the address: STATIONSTRAAT 28; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. Mobistar Centres. List of products are Produits: GSM.. Produits: R茅pondeurs, T茅l茅phones, T茅l茅phones Mobiles, Mat茅riel de T茅l茅communications, Accessoires de T茅l茅phonie..
The main activity of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, open positions, location of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, employees, financial statistics.