MOBISTAR CENTER TELECOM 2000

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • MOBISTAR CENTER TELECOM 2000
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • MOBISTAR CENTER TELECOM 2000

Contactgegevens MOBISTAR CENTER TELECOM 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER TELECOM 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER TELECOM 2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND PLACE 32; 7700; MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56840204 (+32-56840204) 56840204 (+32-56840204)

Fax (fax): +32 (56) 202-28-64 +32 (56) 202-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER TELECOM 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER TELECOM 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER TELECOM 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER TELECOM 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER TELECOM 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER TELECOM 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER TELECOM 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER TELECOM 2000
Products information MOBISTAR CENTER TELECOM 2000

BTW identificatienummer (tax): BE08935424804
Ondernemingsnummer: 3342010498
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: GSM.. Produits: Accessoires de T茅l茅phonie, T茅l茅phones, T茅l茅phones Mobiles, R茅pondeurs, Mat茅riel de T茅l茅communications.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. Mobistar Centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER TELECOM 2000
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER TELECOM 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER TELECOM 2000
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER TELECOM 2000

201508. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
783300. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
07230502. Filbert hulling en schelpdiensten | Filbert hulling and shelling services
14810103. Test saai voor nonmetallische mineralen | Test boring for nonmetallic minerals
22690102. Labels, katoen: gedrukt | Labels, cotton: printed
33560602. Titanium- en titaniumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Titanium and titanium alloy: rolling, drawing, or extruding
50650406. Televisie ontvangende en transmissie buizen | Television receiving and transmitting tubes
51220307. Octrooimedicijnen | Patent medicines

Werken bij MOBISTAR CENTER TELECOM 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER TELECOM 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER TELECOM 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER TELECOM 2000. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Productiemedewerkers steriele zone | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert dit bedrijf innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Wij zoeken extra medewerkers voor de filling zone van de oogdruppels. In deze steriele zone zal je instaan voor de voorverpakking en kwaliteitscontrole van deze producten.

  • Grondwerker (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -instaan voor afwerken van gebouwen zoals plaatsen van dakgoten, elestisch opvoegen van gebouwen, isolatie leggen... -zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en veilige afwerking van projecten -werken in eigen streek

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER TELECOM 2000. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER TELECOM 2000. MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER TELECOM 2000. Leave a respond for MOBISTAR CENTER TELECOM 2000. MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER TELECOM 2000
Location of MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER TELECOM 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 MOBISTAR CENTER TELECOM 2000: FORTIS | WIM VAN CAENEGEM | TOTAL | DESMET-HELDENBERGH | Giroul Jean-Pol

Other related companies as MOBISTAR CENTER TELECOM 2000: FORTIS | WIM VAN CAENEGEM | TOTAL | DESMET-HELDENBERGH | Giroul Jean-Pol

MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER TELECOM 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08935424804. Het bedrijf MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 bevindt zich op het adres: GRAND PLACE 32; 7700; MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Mobistar Centres. Lijst met producten zijn Produits: GSM.. Produits: Accessoires de T茅l茅phonie, T茅l茅phones, T茅l茅phones Mobiles, R茅pondeurs, Mat茅riel de T茅l茅communications..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER TELECOM 2000, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 op de kaart.

MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER TELECOM 2000, company assigned to the tax number BE08935424804. The company MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 is located at the address: GRAND PLACE 32; 7700; MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. Mobistar Centres. List of products are Produits: GSM.. Produits: Accessoires de T茅l茅phonie, T茅l茅phones, T茅l茅phones Mobiles, R茅pondeurs, Mat茅riel de T茅l茅communications..
The main activity of MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER TELECOM 2000, open positions, location of MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER TELECOM 2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER TELECOM 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER TELECOM 2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER TELECOM 2000, employees, financial statistics.