MOBISTAR CENTER PENTACALL

Contactgegevens MOBISTAR CENTER PENTACALL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER PENTACALL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER PENTACALL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTRAAT 53; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52256081 (+32-52256081) 52256081 (+32-52256081)

Fax (fax): +32 (14) 722-50-39 +32 (14) 722-50-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER PENTACALL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER PENTACALL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER PENTACALL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER PENTACALL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER PENTACALL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER PENTACALL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER PENTACALL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER PENTACALL
Products information MOBISTAR CENTER PENTACALL

BTW identificatienummer (tax): BE07914520263
Ondernemingsnummer: 6613464355
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: GSM.. Produits: T茅l茅phones, Accessoires de T茅l茅phonie, Mat茅riel de T茅l茅communications, R茅pondeurs, T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. Mobistar Centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER PENTACALL
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER PENTACALL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER PENTACALL
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER PENTACALL

3497. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
22119909. Katoen Breed Geweven | Cotton broad woven goods
33660200. propellers | Propellers
35110100. Turbines en turbine generator set units, compleet | Turbines and turbine generator set units, complete
51399903. Schoen accessoires | Shoe accessories
72190302. Zuigeling service | Infant wear service

Werken bij MOBISTAR CENTER PENTACALL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER PENTACALL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER PENTACALL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER PENTACALL. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR M/V (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Een familiebedrijf met open en informele bedrijfscultuur, is ter ondersteuning van hun groei op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar. Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor het uittekenen van betonnen prefab-elementen. Door rekening te houden met kwaliteitseisen en levertijden, zorgt u er voor dat ze tijdig productieklaar gemaakt kunnen worden.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER PENTACALL in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER PENTACALL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER PENTACALL. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER PENTACALL. MOBISTAR CENTER PENTACALL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER PENTACALL. Leave a respond for MOBISTAR CENTER PENTACALL. MOBISTAR CENTER PENTACALL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER PENTACALL op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER PENTACALL
Location of MOBISTAR CENTER PENTACALL on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER PENTACALL

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER PENTACALL MOBISTAR CENTER PENTACALL: GROEP ARGENTA | GEERT VAN SCHOORISSE | Leusen I | CLAES | SCHOLLER (HUIS)

Other related companies as MOBISTAR CENTER PENTACALL: GROEP ARGENTA | GEERT VAN SCHOORISSE | Leusen I | CLAES | SCHOLLER (HUIS)

MOBISTAR CENTER PENTACALL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER PENTACALL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07914520263. Het bedrijf MOBISTAR CENTER PENTACALL bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTRAAT 53; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Mobistar Centres. Lijst met producten zijn Produits: GSM.. Produits: T茅l茅phones, Accessoires de T茅l茅phonie, Mat茅riel de T茅l茅communications, R茅pondeurs, T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER PENTACALL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER PENTACALL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER PENTACALL, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER PENTACALL op de kaart.

MOBISTAR CENTER PENTACALL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER PENTACALL, company assigned to the tax number BE07914520263. The company MOBISTAR CENTER PENTACALL is located at the address: BRUSSELSESTRAAT 53; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. Mobistar Centres. List of products are Produits: GSM.. Produits: T茅l茅phones, Accessoires de T茅l茅phonie, Mat茅riel de T茅l茅communications, R茅pondeurs, T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of MOBISTAR CENTER PENTACALL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER PENTACALL is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER PENTACALL, open positions, location of MOBISTAR CENTER PENTACALL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER PENTACALL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER PENTACALL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER PENTACALL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER PENTACALL, employees, financial statistics.