MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO

Contactgegevens MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE D?ARLON 220; 6780; MESSANCY, België

Telefoon (phone): 63383555 (+32-63383555) 63383555 (+32-63383555)

Fax (fax): +32 (64) 715-75-61 +32 (64) 715-75-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO
Products information MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO

BTW identificatienummer (tax): BE03298614501
Ondernemingsnummer: 1516357421
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: GSM.. Produits: Mat茅riel de T茅l茅communications, T茅l茅phones Mobiles, R茅pondeurs, Accessoires de T茅l茅phonie, T茅l茅phones.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. Mobistar Centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO

653102. Vastgoedmanagers | Real estate managers
07110000. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
23920503. Polijsten doekjes, vlakte | Polishing cloths, plain
24210000. Zaagmolen en schavingsfabrieken, algemeen | Sawmills and planing mills, general
50920203. poppenhuizen | Dollhouses
73890412. Textiel vouw- en verpakkingsdiensten | Textile folding and packing services
79480000. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
79991306. Off-track weddenschappen | Off-track betting

Werken bij MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • inpak 2 ploegen OF vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn voor een snelle opstart op zoek naar inpakmedewerkers. Je werkt ofwel in twee ploegen, ofwel in de vaste nacht. Naast het inpakken, sta je in voor het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vreren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Freelance docent Sportvoedingsadviseur Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO. MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO. Leave a respond for MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO. MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO
Location of MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO: KAPSALON MONIA | MAISON RUBICA | ?T HEERENHUYS | HENDRIK VAN ROOSBROECK | Dambert

Other related companies as MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO: KAPSALON MONIA | MAISON RUBICA | ?T HEERENHUYS | HENDRIK VAN ROOSBROECK | Dambert

MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298614501. Het bedrijf MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO bevindt zich op het adres: ROUTE D?ARLON 220; 6780; MESSANCY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 243,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Mobistar Centres. Lijst met producten zijn Produits: GSM.. Produits: Mat茅riel de T茅l茅communications, T茅l茅phones Mobiles, R茅pondeurs, Accessoires de T茅l茅phonie, T茅l茅phones..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO op de kaart.

MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO, company assigned to the tax number BE03298614501. The company MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO is located at the address: ROUTE D?ARLON 220; 6780; MESSANCY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 243,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. Mobistar Centres. List of products are Produits: GSM.. Produits: Mat茅riel de T茅l茅communications, T茅l茅phones Mobiles, R茅pondeurs, Accessoires de T茅l茅phonie, T茅l茅phones..
The main activity of MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO, open positions, location of MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER ELECTRAUTO, employees, financial statistics.