TELEBOETIEK

Contactgegevens TELEBOETIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELEBOETIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELEBOETIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUUL 84; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 80022800 (+32-80022800) 80022800 (+32-80022800)

Fax (fax): +32 (15) 260-76-31 +32 (15) 260-76-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELEBOETIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELEBOETIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELEBOETIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELEBOETIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELEBOETIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELEBOETIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELEBOETIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELEBOETIEK
Products information TELEBOETIEK

BTW identificatienummer (tax): BE04721343994
Ondernemingsnummer: 2618286132
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELEBOETIEK
(Get full report from official database of BE for TELEBOETIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELEBOETIEK
Addition kinds of activities for TELEBOETIEK

724100. Kapper winkels | Barber shops
13819903. Herstellende olie- en gasputten | Redrilling oil and gas wells
14110101. Calcareous tufa, dimensie-quarrying | Calcareous tufa, dimension-quarrying
22110213. Broeken, katoen | Trouserings, cotton
26310100. bekledingsbord | Linerboard
28191010. Peroxiden, waterstofperoxide | Peroxides, hydrogen peroxide
38260202. Microscopen, elektronen en protonen | Microscopes, electron and proton
50120209. Vans, commercieel | Vans, commercial
51139903. Papier, verpakt of grof, en producten | Paper, wrapping or coarse, and products

Werken bij TELEBOETIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELEBOETIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELEBOETIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELEBOETIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpkok en chefkok M/V - regio Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! We zoeken in totaal 6 medewerkers in de keuken. Chef Kok , hulpkok , chef de partie of demi chef , keukenmedewerkers en afwassers.

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Huishoudhulp Sint-Michiels - Sint-Andries M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • Snijder textiel (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: BIO-RACER

    Type: Vaste Job

    Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van TELEBOETIEK in sociale netwerken
Look for responds of TELEBOETIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELEBOETIEK. Laat een reactie achter voor TELEBOETIEK. TELEBOETIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELEBOETIEK. Leave a respond for TELEBOETIEK. TELEBOETIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELEBOETIEK op de google maps. Adres en contacten TELEBOETIEK
Location of TELEBOETIEK on the google maps. Address and contacts of TELEBOETIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come TELEBOETIEK TELEBOETIEK: Alcredima-Bce NV | GUY VAN LERBERGHE | Abati NV | DE SWAEF-D S | E.M. D?COR

Other related companies as TELEBOETIEK: Alcredima-Bce NV | GUY VAN LERBERGHE | Abati NV | DE SWAEF-D S | E.M. D?COR

TELEBOETIEK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TELEBOETIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04721343994. Het bedrijf TELEBOETIEK bevindt zich op het adres: BRUUL 84; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 418,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van TELEBOETIEK is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELEBOETIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELEBOETIEK, openstaande posities, locatie van TELEBOETIEK op de kaart.

TELEBOETIEK is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is TELEBOETIEK, company assigned to the tax number BE04721343994. The company TELEBOETIEK is located at the address: BRUUL 84; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 418,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of TELEBOETIEK is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TELEBOETIEK is not available. You also can look at reviews of TELEBOETIEK, open positions, location of TELEBOETIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELEBOETIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELEBOETIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELEBOETIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELEBOETIEK, employees, financial statistics.