PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)

Contactgegevens PRO-LINE (DELTA SYSTEMS): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRO-LINE (DELTA SYSTEMS): address, phone, fax, email, website, opening hours

PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MONS 24; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23314069 (+32-23314069) 23314069 (+32-23314069)

Fax (fax): +32 (64) 349-32-83 +32 (64) 349-32-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRO-LINE (DELTA SYSTEMS): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)
Products information PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)

BTW identificatienummer (tax): BE03367004394
Ondernemingsnummer: 9759674072
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)
(Get full report from official database of BE for PRO-LINE (DELTA SYSTEMS))

Aanvulling soorten activiteiten voor PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)
Addition kinds of activities for PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)

394402. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
07810202. Landschapsadviesdiensten | Landscape counseling services
20999916. Sorghum, inclusief custom raffinage | Sorghum, including custom refining
36749904. Magnetohydrodynamische (mhd) apparaten | Magnetohydrodynamic (mhd) devices
56990400. Aangepaste kleding en kleding | Customized clothing and apparel

Werken bij PRO-LINE (DELTA SYSTEMS): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRO-LINE (DELTA SYSTEMS): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

  • Chauffeur C/CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

  • Operator Voorbereiding Flex (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ranst zoeken we een gedreven operator productiemachines. Hier zal je instaan voor de bediening van de zaag- en stansmachine, enz.

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

  • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

  • Student Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) in sociale netwerken
Look for responds of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). Laat een reactie achter voor PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). Leave a respond for PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) op de google maps. Adres en contacten PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)
Location of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) on the google maps. Address and contacts of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)

Andere gerelateerde bedrijven als come PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) PRO-LINE (DELTA SYSTEMS): V.C. DE ZWALUW | PISCINE MONTURIER | NOBLET BENELUX NV-SA | LUC BISSCHOPS | QUICK

Other related companies as PRO-LINE (DELTA SYSTEMS): V.C. DE ZWALUW | PISCINE MONTURIER | NOBLET BENELUX NV-SA | LUC BISSCHOPS | QUICK

PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367004394. Het bedrijf PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MONS 24; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 390,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), openstaande posities, locatie van PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) op de kaart.

PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), company assigned to the tax number BE03367004394. The company PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) is located at the address: CHAUSS?E DE MONS 24; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 390,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) is not available. You also can look at reviews of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), open positions, location of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), employees, financial statistics.