INTERNATIONAL COMMUNICATION AND

Particuliere bedrijvenBosbouw • INTERNATIONAL COMMUNICATION AND
Private companiesForestry • INTERNATIONAL COMMUNICATION AND

Contactgegevens INTERNATIONAL COMMUNICATION AND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERNATIONAL COMMUNICATION AND: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERNATIONAL COMMUNICATION AND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI SAINT-LEONARD 21; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42276166 (+32-42276166) 42276166 (+32-42276166)

Fax (fax): +32 (61) 632-72-29 +32 (61) 632-72-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERNATIONAL COMMUNICATION AND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERNATIONAL COMMUNICATION AND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERNATIONAL COMMUNICATION AND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERNATIONAL COMMUNICATION AND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERNATIONAL COMMUNICATION AND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERNATIONAL COMMUNICATION AND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERNATIONAL COMMUNICATION AND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERNATIONAL COMMUNICATION AND
Products information INTERNATIONAL COMMUNICATION AND

BTW identificatienummer (tax): BE07982635498
Ondernemingsnummer: 7305603027
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERNATIONAL COMMUNICATION AND
(Get full report from official database of BE for INTERNATIONAL COMMUNICATION AND)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERNATIONAL COMMUNICATION AND
Addition kinds of activities for INTERNATIONAL COMMUNICATION AND

209904. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
263104. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
502300. Woninginrichting | Homefurnishings
508508. Schuurmiddelen en lijmen | Abrasives and adhesives
861101. Vakverenigingen | Trade associations
31110104. Zadelsleer | Saddlery leather
35520103. Koolstofapparatuur, wolverwerkingsmachines | Carbonizing equipment, wool processing machinery
38290403. Dynamometer instrumenten | Dynamometer instruments

Werken bij INTERNATIONAL COMMUNICATION AND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERNATIONAL COMMUNICATION AND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERNATIONAL COMMUNICATION AND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERNATIONAL COMMUNICATION AND. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Lees dan zeker verder! Onze klant is een zeer gezonde KMO die actief is in de netwerkbekabeling en industriële signalisatie. Samen met ons zijn zij op zoek naar een medewerker die, samen met een collega, instaat voor volgende taken: - verzendklaar maken van de producten - laden en lossen - controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, orderpicking, beheren en updaten van het goederen locatiesysteem - telling van het magazijn - snel oppikken van (nieuwe) software en procedures

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

  • chauffeur CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoonaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

Zoek naar antwoorden van INTERNATIONAL COMMUNICATION AND in sociale netwerken
Look for responds of INTERNATIONAL COMMUNICATION AND in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERNATIONAL COMMUNICATION AND. Laat een reactie achter voor INTERNATIONAL COMMUNICATION AND. INTERNATIONAL COMMUNICATION AND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERNATIONAL COMMUNICATION AND. Leave a respond for INTERNATIONAL COMMUNICATION AND. INTERNATIONAL COMMUNICATION AND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERNATIONAL COMMUNICATION AND op de google maps. Adres en contacten INTERNATIONAL COMMUNICATION AND
Location of INTERNATIONAL COMMUNICATION AND on the google maps. Address and contacts of INTERNATIONAL COMMUNICATION AND

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERNATIONAL COMMUNICATION AND INTERNATIONAL COMMUNICATION AND: Vervisch-Niville | Crédit Communal | BUFALARI | C. VILLEGAS | Lav-O-Seul

Other related companies as INTERNATIONAL COMMUNICATION AND: Vervisch-Niville | Crédit Communal | BUFALARI | C. VILLEGAS | Lav-O-Seul

INTERNATIONAL COMMUNICATION AND is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERNATIONAL COMMUNICATION AND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07982635498. Het bedrijf INTERNATIONAL COMMUNICATION AND bevindt zich op het adres: QUAI SAINT-LEONARD 21; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 734,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van INTERNATIONAL COMMUNICATION AND is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERNATIONAL COMMUNICATION AND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERNATIONAL COMMUNICATION AND, openstaande posities, locatie van INTERNATIONAL COMMUNICATION AND op de kaart.

INTERNATIONAL COMMUNICATION AND is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERNATIONAL COMMUNICATION AND, company assigned to the tax number BE07982635498. The company INTERNATIONAL COMMUNICATION AND is located at the address: QUAI SAINT-LEONARD 21; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 734,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of INTERNATIONAL COMMUNICATION AND is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERNATIONAL COMMUNICATION AND is not available. You also can look at reviews of INTERNATIONAL COMMUNICATION AND, open positions, location of INTERNATIONAL COMMUNICATION AND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERNATIONAL COMMUNICATION AND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERNATIONAL COMMUNICATION AND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERNATIONAL COMMUNICATION AND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERNATIONAL COMMUNICATION AND, employees, financial statistics.